Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Thursday, February 25, 2016

Ladies Day Out!


Hoho. Ladies Day Out!

Without proper planning actually, i met my colleagues zaman study di UNI dulu. 
Before ni pernah gak arrange to meet up, but ya... end up.. semua tak free..semua tak available. 
Maklumlah, banyak komitmen.. with family la...jiran la.. meeting PIBG la.. Opss.. Hahaha. 

Syukur, This time around Allah permudahkan segalanya.
Well actually, jumpa kali ni bukan setakat nak makan-makan dan gelak-gelak sampai pecah perut. 
Tapi sebenarnya ada agenda yang lebih penting!

** Nak ambil kad jemputan kahwen **

Cik Ruby, soon to be Puan Ruby (the one yang pakai tudung hijau) dah nak kawen. 
So, perjumpaan kali ni sebenarnya nak mingle around dan konon-kononnya nak buat sekali bride-to-be party. Hehe. Tapi takde la party pun. ;)

We meet up kat IOI Mall Putrajaya. Have our lunch at Nandos. 
Pastu masing-masing blur nak gi mana dan nak buat apa. Until one of my friend come out with idea... "eh, jom cari baju bridesmaid nak?"...

Journey began ............






KayE, Ruby, Me, Imal dan Rose






keluar, masuk, keluar, masuk, keluar kedai lagi....
Dan last .. we decided beli je la baju kat butik rayannes ni. 

Agak-agak macam mana la rupa baju tuh? sebab beria-ia kami mencari sehari suntuk...
if nak tau..  u ols tunggu je la during wedding day Ruby nanti ye! :D

Instagram @Rayannesdesign
http://rayannesdesign.com.my/

Daaaa~
 
 Facebook : Azniza Arshad | Instagram : @aznizaarshad 
 Whatsapp : 012.296.9042

No comments:

Post a Comment