Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Tuesday, July 7, 2015

Iftar with ex-housemate 2015

Lama sungguh tak jumpa geng zaman belajar dulu... 
maklumlah, bila masing-masing dah berkeluarga dan bekerja... 
nak kumpul SEMUA ramai-ramai punya la payah..

Bila Niza available, KayE pulak tak available... 
Bila KayE available, Imal pulak tak available..Rose available Nani dan Ruby pulak tak available...
macam tu la seterusnya sampai ke sudah.

Nak pulak, ada antara kitorang menetap di Sarawak sebelum ni..iaitu KayE ... balik semenanjung of course bila raya or cuti sekolah je.. so,yang tu dah sah-sah bila berkumpul tu, 
confirm akan incomplete. 
Tapi tahun ni, Alhamdulillah... KayE dah balik Semenanjung... apelagi, our first plan...boleh la kitorang buat iftar macam tahun 2013 dulu.

Plan punya plan... rupa-rupanya Imal pulak tak dapat join. hmmm..

Untuk tahun 2015 ni, kitorang decide buat kat Laman Kayangan, Seksyen 7 Shah Alam.
Pemilihan lokasi kat Shah Alam supaya dapat mengimbas kembali zaman muda-muda dulu.
Maklumlah.... kali ni, kami semua "bujang"... tak bawak family.

Ada juga plan juga nak merayau sambil shopping raya kat seksyen 7 tu ... tapi tak kesampaian..
nampak gayanya, kena plan shopping beramai-ramai pula pasni..
hehe..


Five of us ;-)

Kat rumah KayE...

Carpool naik kereta ramai-ramai ;-)

 
Dah sampai laman kayangan ...


 
Muka kami yang excited, maklumla semua bujang je haritu...

Tak payah cop tempat. Once buat reservation, diorang dah tulis siap-siap nama kat meja masing-masing..

10 minit sebelum buka puasa, kita ambil la makanan dulu....

Close out sikit muka yang maintain comel ni. hehe..

Ruby, Nani, KayE dan Rose

KayE, Rose, me dan Nani

Rose, me and Nani

Antara juadah yang ada untuk kami berlima ...

Overall..tempat selesa.. makan pun sedap... Semua satisfied... 
Syukur. 

Till then. 

 

 Facebook : Azniza Arshad | Instagram : @aznizaarshad 
 Whatsapp : 012.296.9042

No comments:

Post a Comment