Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Wednesday, May 20, 2015

Tambah income untuk persiapan Ramadhan dan Syawal.


Alhamdulillah 2 Syaaban.. bersamaan 20 May 2015. 


Lebih kurang sebulan lagi, bulan Ramadhan menjelang tiba. InsyaAllah. 

Seperti kebiasaan, tahun-tahun yang lalu... sebulan dua sebelum tibanya bulan puasa, 
Niza dah mula berkira-kira buat budget ..untuk persiapan tibanya Ramadhan dan Syawal untuk satu keluarga, termasuk mak abah dan adik beradik sendiri. 
Kita cuba siapkan apa yang patut awal-awal sikit...
 InsyaAllah nanti bulan Ramadhan, boleh lah lebih fokus untuk ibadat puasa, yer tak? 

So, apa yang Niza boleh buat dalam masa 2 bulan akan datang ni untuk tambah income?
Instead of "more saving", tapi yang dah sah-sah kena "more spending".. 
harus lah Niza melipat kali ganda kan usaha menambah income dengan ber bisnes online ni... 

Buat Online bisnes Via Instagram, Blog... which is free..dihujung jari....  
InsyaAllah duit poket dalam seribu,dua tu dah boleh ada dalam tangan. 

Yang penting sungguh-sungguh nak berniaga online. 

Nak tahu caranya?
Just PM Niza. 

Mompreneur, Extra Income, Working From Home, Jana Pendapatan, Duit Raya 2015, Online Bisnes, Azniza Arshad, Agen Hai-O, Usahawanita, Usahawan

Mompreneur, Extra Income, Working From Home, Jana Pendapatan, Duit Raya 2015, Online Bisnes, Azniza Arshad, Agen Hai-O, Usahawanita, Usahawan

Bagi yang nak mula berdiet sebelum tibanya Ramadhan ;
boleh cuba set Mineral Coffee + HaiO Garlic (1 + 1) .. Cuma RM70 sahaja include pos . :)


 
 Facebook : Azniza Arshad | Instagram : @aznizaarshad 
 Whatsapp : 012.296.9042

No comments:

Post a Comment