Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Friday, May 22, 2015

May - Happy Born Day!

Assalamualaikum ols.

........

Saja nak bercerita ....
Dalam setahun tu... instead of bulan Disember sebagai bulan yang ditunggu-tunggu sebab hujung tahun = cuti sekolah = my besday month..... another month yang Niza tunggu-tunggu, tak lain dan tak bukan ialah bulan May. Mana taknya.... bulan tu dah marked kat kalendar penuh dengan besday insan-insan tersayang dalam hidup... wah gitu!

Siapa.....?


Besday abang Niza.. jatuh pada 2nd of May...together with his wife ..(sama tarikh!).... disambung pulak dengan Mother's Day... second week of May.... walau takdela sambut bagai kaan.... :D
pastu.... ada Teacher's Day pulak... yang mana harus kena sambut..sebab abah kan ex-guru.. dan kebetulan jugak la...besday abah pun jatuh pada Hari Guru..which is on 16th May.....
Bukan takat tu je.... 20th May.... hah..besday cik abe kite.......and then last but not least....22nd May... besday mak kite!!......

And 2015 marks satu lagi besday orang baru dalam family..bila adik NIza selamat melahirkan baby girl yang sama tarikh with my hubby... 20th May!





 


No comments:

Post a Comment