Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Tuesday, March 24, 2015

Instagram

Salams Ols ..

It is good to have an Instagram account ;)

To share our social life - about family, friends, foods, fashion bla..bla..bla ;
as well to share on the good information...
Jangan share benda tak bermanfaat sudah la yer ;-)

Introduce all my simple insta ... rasa macam pernah share kat sini.. tapi rasa jugak macam tak pernah .. hahaha.... 



Untuk akaun IG Niza ni, instead of sharing about what I do everyday (apa-apa je la yang terlintas di kepala, hati dan jari-jemari nih) , Niza pun suka sangat untuk kongsi 
info dan benefits mengenai produk yang Niza promote dan jual nih... 
*Cara nak marketkan barang lebih mudah*

So, sama juga apa yang Niza duk cerita di Blog ni, cumanya.. di Instagram.. niza lebih suka bereksperimentasi dengan gambar yang di ambil dengan kamera Handphone (walaupun pic yang di ambil tu agak tak seberapa) ...dan letak hashtag yang sesuwai 
dengan tujuan... emm... share. ye...share..... ha. gitu.

Hashtag bukan sekadar hasthtag...bagusnya, ia boleh membantu promotekan pic yang kite upload tu kemana sahaja seantero dunia..

Biasanya, Niza memang tak pernah miss la letak hashtag ni..
Antaranya macam pics produk yang Niza promote ... seperti di bawah :- 

Premium Beautiful...  

Mineral Coffee ...

Marine Essence ...

HaiO Garlic dan Mineral Coffee ...


Selain itu, bagi pics bukan produk .... Niza suka share gambar yang lebih variasi dan santai macam ni... contohnya...


gambar makanan! ... hehe....

*Instagram as part of social media yang ada, gunakanlah untuk kebaikan dan share segala yang baik-baik.... tak kira lah kita gunakan untuk cerita our lifestyle.. platform berniaga atau apa sekali pun yea.

Till we meet again ;-)

@aznizaarshad ye....


 
 Facebook : Azniza Arshad | Instagram : @aznizaarshad 
 Contact Me : 017.217.0783 / 012.296.9042

No comments:

Post a Comment