Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Tuesday, July 1, 2014

Cerita 1 Ramadhan dan JTX Air Tracker


Tanggal 3 Ramadhan 1435H.

Alhamdulillah.... Ramadhan Kareem tiba lagi ;)
Syukur se-syukur syukurnya kerana Allah memberi lagi peluang pada kita untuk bertemu 
di bulan Ramadhan yang Mulia ni. 

Hmm.

So, how's your 1st Ramadhan?

For me, Alhamdulillah..

My first Ramadhan went well; tak berapa terasa lesu dan mengantuk coz full day busy with activities!

 Siang harinya, around 11am macam tu, Niza and business partners sekitar Bangi 

(Kak Radz dan Nani) ada buat projek kumpulan sket iaitu :
Pasang  JTX Air Tracker di kereta Kak Radz. 

** Apa itu JTX Air Tracker?  Klik sini **

Cuaca pagi tu agak baik. 
Tak berapa panas dan syukur juga coz tak hujan. 
So, kami mulakan dengan masing-masing meet up di rumah Nani dulu; 
supaya boleh survey kawasan yang strategik untuk pasang Air Tracker ni.

Lokasi penting juga supaya tak mengganggu lalu lintas orang awam ;)



JTX Air Tracker, JTX Agen, JTX Installation, JTX Video, JTX women, Azniza Arshad, JTX Promotion,
Kak Raz 

JTX Air Tracker, JTX Agen, JTX Installation, JTX Video, JTX women, Azniza Arshad, JTX Promotion,

the 3 of us !

JTX Air Tracker, JTX Agen, JTX Installation, JTX Video, JTX women, Azniza Arshad, JTX Promotion,

Air Tracker 6 keping untuk kereta 1800cc dan ke atas ;)

JTX Air Tracker, JTX Agen, JTX Installation, JTX Video, JTX women, Azniza Arshad, JTX Promotion,

Dah selesai pemasangan JTX Air Tracker.
Boleh bergambar sikit ;)

***


Cara pemasangan Air Tracker yang sangat mudah. Niza pasti, sesiapa pun boleh buat.

Tak kira lelaki atau perempuan, coz hanya buka pelekat dan tampalkan di atas air filter. 
But make sure kita kenal air filter yang mana satu lah ya.. hehe.  

JTX Air Tracker, Radziah Radzi, Authenticircle, Agen JTX, Mercedes Benz, Azniza Arshad, JTX product
So, bila nak raya, of course banyak nak berjalan kan...
haruslah guna JTX Air Tracker untuk penjimatan minyak yang lebih berkesan.


***

Then, petangnya dalam lepas Asar macam tu, hubby pula ajak jalan-jalan ke Tesco; 
kami nak cari barang untuk masak waktu bersahur nanti. 

Plan nya nak beli sayur hijau, fish cake, fish ball, dan sedikit ikan dan daging.

Bila tiba di bahagian mentah...segala barang yang nak dicari habis..
Tak ada pun yang tinggal. 
;'(

So,barang yang dicari tak jumpa...then, takpelah... niza and hubby pun gerak pula ke Pasar Ramadhan Taman Semarak coz mak dah pesan  awal-awal tadi untuk belikan dia kuih Tepung Pelita untuk buat berbuka nanti. 
Tiba di Pasar Ramadhan around 6.15pm... Niza ingat masih awal la and tak ramai orang coz first day puasa kan? 

But bila dah sampai param ,ramainya orang yang beli juadah untuk berbuka last-last minute macam kami juga.

Survey dan pusing..at last,kuih yang dicari pun tak ada juga. 

*pulang lah dengan tangan kosong*

***

Anyway;

Di atas kesempatan ini, Niza nak ucapkan 
Selamat Berpuasa kepada semua readers
aznizaarshad.com dan juga mamadarwisy.blogspot.com .

Semoga Ramadhan tahun ni memberi 1001 kemanisan dalam menunaikan ibadah kepadaNya. 

Azniza Arshad, Ramadhan 1435H, Ramadhan Kareem, 1435H, Muslimah, Hijabista, AuthentiCircle, Dynamic Leaders Group, Premium Beautiful Agent

 
 Facebook : Azniza Arshad | Instagram : @aznizaarshad 
 Whatsapp : 017.217.0783 | Call/sms : 012.296.9042 

No comments:

Post a Comment