Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Wednesday, March 5, 2014

GLAM to Gold Coast !!!


GLAM to Gold Coast !!!

Azniza Arshad, 0122969042, Whatsapp 0172170783, Free Trip , Glam to Gold Coast, HaiO free trip, Melancong percuma, Shanghai Free Trip, Glampreneur, Azniza Arshad, Maisarah Ibrahim, Hanis Haizi, Harga Premium Beautiful, Premium Beautiful, Side Income, Extra Income, Online Biz, Glamjourneys, Instagram, Glam

Selepas kami ke Korea hujung tahun lepas, 
Alhamdulillah... Glampreneur telah diterbangkan pula ke bumi Aussie secara percuma pada awal February yang lalu.......
Seramai 100 orang Glampreneur qualified untuk free trip ni, dan telah selamat pergi dan tiba ke tanah air..

Sampai tanah air, kebanyakan muka masing-masing agak gelap dek kerana 
suhu yang agak panas di tepi laut...
Tak kisah lah kan, as long kita Enjoy coz semua covered from top to toe !!

For more pics sepanjang trip Glam ke Gold Coast ni, Niza jemput u olls untuk
tengok kat Album 

hashtag
#Glamjourney di Instagram :))

Azniza Arshad, 0122969042, Whatsapp 0172170783, Free Trip , Glam to Gold Coast, HaiO free trip, Melancong percuma, Shanghai Free Trip, Glampreneur, Azniza Arshad, Maisarah Ibrahim, Hanis Haizi, Harga Premium Beautiful, Premium Beautiful, Side Income, Extra Income, Online Biz, Glamjourneys, Instagram, Glam

Azniza Arshad, 0122969042, Whatsapp 0172170783, Free Trip , Glam to Gold Coast, HaiO free trip, Melancong percuma, Shanghai Free Trip, Glampreneur, Azniza Arshad, Maisarah Ibrahim, Hanis Haizi, Harga Premium Beautiful, Premium Beautiful, Side Income, Extra Income, Online Biz, Glamjourneys, Instagram, Glam

Azniza Arshad, 0122969042, Whatsapp 0172170783, Free Trip , Glam to Gold Coast, HaiO free trip, Melancong percuma, Shanghai Free Trip, Glampreneur, Azniza Arshad, Maisarah Ibrahim, Hanis Haizi, Harga Premium Beautiful, Premium Beautiful, Side Income, Extra Income, Online Biz, Glamjourneys, Instagram, Glam


Pada yang terlepas peluang melancong percuma ke Gold Coast haritu, its OK.
Syarikat masih tawarkan trip percuma lagi ;)

Next destination is Shanghai !
No Quota, so kita boleh pergi seramai yang boleh !!

Contact Me HOW!!!


 


 Facebook : Azniza Arshad | Instagram : @aznizaarshad 
 Whatsapp : 017.217.0783 | Call/sms : 012.296.9042 




No comments:

Post a Comment