Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Friday, March 21, 2014

Testimoni Premium Beautiful


Testimoni Premium Beautiful 

Azniza Arshad, Whatsapp 0172170783, Premium Beautiful Testimoni, Testimoni Kurus Premium Beautiful, Sihat dan Anggun, Cantik, Premium Beautiful, Kajang, Bangi, Putra Mahkota
Pengguna Premium Beautiful Corset

Memang best bila bentuk badan dan berat badan yang di idam-idamkan tercapai. 
Bila guna alat penimbang pun, raut wajah mesti tersenyum tengok kat mana jarum penimbang berhenti.. ye tak?

Bagi yang dah bersalin, terutama sekali bila dah beranak 2 dan keatas..memang menghadapi kesukaran nak dapatkan bentuk badan dulu-dulu... bukan nak kata dapat bentuk badan zaman anak dara, at least dapat dapat bentuk badan lepas kawin pun jadi lah kan?

sama lah kita..... ;)

Tapi, kini dengan pemakaian Premium Beautiful Corset secara konsisten , sekurang-kurangnya.... ia boleh membantu untuk membentuk balik bentuk badan yang cantik dan langsing. 

Meh kita review sikit bagaimana Premium Beautiful Corset membantu...

********************************************************************************


SOAL JAWAB : PREMIUM BEAUTIFUL

S : Adakah pemakaian Premium Beautiful akan mengganggu peredaran darah dan kesihatan seseorang? Adakah ia akan mengakibatkan perubahan bentuk badan?
J : Tidak. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini diperbuat daripada fabrik semula jadi seperti fiber, nilon, tetron serta fabrik lain dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (far infrared ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme badan. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan dan peredaran darah seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang dapat menghasilkan kontur badan yang menarik.

S : Adakah pemakaian Premium Beautiful akan menyebabkan badan berasa panas?
J : Pakaian dalam pembentukan badan
Premium Beautiful ini dihasilkan melalui teknologi tinggi yang menggunakan fabrik semula jadi seperti fiber, nilon dan tetron yang mempunyai kuasa penyerapan yang baik dan telap udara. Maka, pemakaian Premium Beautiful pada hari panas tidak akan menyebabkan badan berasa panas, malah anda akan berasa selesa di samping memiliki bentuk badan yang menarik.

S : Sekiranya kita ingin memakainya selepas bersalin, bilakah masa yang sesuai untuk mendapatkan ukuran badan?

J : Anda dicadangkan supaya
membuat ukuran badan pada bulan ke-6 hingga 7 semasa mengandung kerana selepas bersalin, walaupun bentuk badan belum pulih kepada bentuk asal, namun ia adalah lebih kurang sama dengan bentuk badan semasa anda mengandung pada bulan ke-6 hingga 7. Maka, perbezaan ukuran badan adalah tidak besar. 

Bagi mereka yang mengandung lebih daripada 8 bulan, anda boleh membuat ukuran badan pada hari ke-3 selepas bersalin. Selain itu, bagi mereka yang melahirkan bayi secara normal, Premium Beautiful boleh dipakai selepas 7-10 hari selepas bersalin. Manakala, bagi mereka yang melahirkan bayi melalui pembedahan, ia hanya boleh dipakai kira-kira selepas 10-14 hari selepas bersalin. 
Masa keemasan bagi wanita selepas bersalin untuk menguruskan badan adalah dalam masa enam bulan pertama. Mereka yang memakainya lebih awal akan memperolehi kesan baik dalam masa singkat. Ia bukan sahaja dapat membantu memulihkan bentuk badan, malah turut dapat mengembalikan organ dalaman rahim ke tempat asal.

S : Berapa lamakah kita akan melihat hasilnya?
J : Pemakaian pakaian dalam pembentukan badan ini merupakan
satu proses yang konsisten. Biasanya, kita akan melihat hasil sejurus selepas memakainya. Namun, sekiranya anda ingin mengekalkan bentuk badan, anda perlu memakainya secara konsisten selama 1-6 bulan berdasarkan keadaan badan anda. 

Pada bulan pertama, lemak akan mula beralih. 3 bulan kemudian, lemak akan beralih ke tempat asalnya dan 6 bulan kemudian, lemak akan kekal di tempat asal. Bagi mereka yang mula-mula memakai Premium Beautiful, mereka mudah berasa ketat dan tidak selesa di mana hari pertama hingga hari ke-15 merupakan tempoh penyesuaian. Selepas melalui tempoh tersebut, anda akan berasa semakin selesa.

S : Adakah pemakaian Premium Beautiful dapat membantu masalah payudara yang kendur dan menggelebeh?
J : Payudara yang melendut mungkin disebabkan oleh kelonggaran di bahagian otot dada dan pinggang di mana ia merupakan masalah yang paling umum bagi kebanyakan kaum wanita yang telah bersalin.
Premium Beautiful yang direka khas ini mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul. Selain itu, ia juga dapat menyelaras bahagian perut yang menonjol, meningkatkan garis payudara serta mengelakkan masalah payudara yang kendur dan menggelebeh.

S : Adakah Premium Beautiful tidak dapat menampung payudara yang terlalu besar dan menyebabkannya melimpah keluar?
J : Premium Beautiful mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik, rawan keluli dan reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul serta menegak dan mengukuhkan kedudukan payudara. Maka, ia dapat menampung payudara yang besar sepenuhnya.

S : Adakah masalah payudara yang kendur dapat diperbaiki dengan memakai Premium Beautiful? Ada orang mengatakan bahawa dengan memakai Premium Beautiful, payudara akan menjadi besar? Adakah ia benar?
J : Saiz payudara mungkin akan berubah berpandukan kepada keadaan fisiologi seseorang. Namun sekiranya kita memakai pakaian dalam yang baik seperti Premium Beautiful dalam jangka masa yang panjang, ia dapat memperbaiki masalah payudara yang kendur dan menggelebeh, seterusnya membentuk kontur badan yang menarik.

S : Mengapakah kita perlu memakai brassiere Premium Beautiful? Bolehkah kita hanya memakai long girdle?
J : Lemak mudah terbentuk di bahagian bawah punggung serta bahagian dalam dan luar paha. Sekiranya kita mengabaikan bahagian-bahagian ini, lama-kelamaan lemak akan terbentuk. Jika anda hanya memakai long girdle untuk jangka masa panjang, lemak mudah terbentuk di bahagian perut dan paha luar , maka kontur badan akan menjadi tidak menarik.


********************************************************************************Tanpa Pil

*Tanpa Suntikan
*Tanpa diet yang keras
*Tanpa senaman yang keras 
*Tak perlu sekat makan dengan drastik
*Tak perlu ke Slimming Centre/Pembedahan/Pil - tak perlu keluar kos/jimat kos untuk sesi ulangan.

Invest sekali je coz Premium Beautiful Corset ini didatangkan dengan 

LIFETIME WARRANTY.

Korset ber FIR - tingkatkan metabolisme dan membantu mempercepatkan proses penurunan berat badan.

So, dah ada satu solusi untuk selesaikan masalah bentuk badan.
Apekata kita ikhtiar dengan mencuba "Premium Beautiful Corset"  untuk mendapatkan bentuk badan/ berat badan yang di impikan... ;-)

PM Niza.
Your Premium Beautiful Corset Agent.
 


 Facebook : Azniza Arshad | Instagram : @aznizaarshad 
 Whatsapp : 012.296.9042 


No comments:

Post a Comment