Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Thursday, January 16, 2014

Marine Essence Beauty Bar by Azniza Arshad


Marine Essence Beauty Bar by Azniza Arshad

012-2969042 - Marine Essence Beauty Bar merupakan salah satu killer product di bawah rangkaian Marine Essence Series selain daripada :-

* Marine Essence Body Wash (botol) - 250ml ; price RM33 sebotol
* Marine Essence Shampoo (botol) - 250ml ; price RM33 sebotol
dan 
* Marine Essence Toothpaste ; price RM33.



Sekotak Marine Essence mengandungi 3 ketul sabun (3 bars).

seketul sabun sebesar telapak tangan ; biasa Niza pakai boleh tahan sehingga 3 bulan.

INFO MARINE ESSENCE BAR

Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.


Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!


BAHAN-BAHAN UTAMA / KELEBIHAN
Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.
Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.
Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.
Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.
Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

CARA PENGGUNAAN
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

TESTIMONI PENGGUNA






Pengalaman sendiri menggunakan Marine Essence Bar ni, kesan dapat dilihat seawal 3 hari penggunaan.  Mula-mula Niza beli untuk gunakan pada anak since badan mereka banyak parut-parut hitam dan lama bekas gigitan nyamuk, jatuh, dan juga luka-luka kecil. 

But since bau dia wangi sangat; one day Niza curi-curi juga cuba pakai untuk diri sendiri. 
U know, lepas menggunakan jer walaupun baru sehari ....bau wangi sabun tu melekat pada badan sehari suntuk, ibarat macam Niza sembur perfume pada pakaian. Tak sangka. But it makes me so impressed dengan this product.

So, continue pakai.. share dengan anak punya coz masa tu dah suka sangat dengan beauty bar ni.. 

day after day..
Niza noticed yang Kulit badan semakin lembap walaupun kebanyakan masa Niza berada dalam aircond, gatal-gatal pada badan semakin menghilang..dan yang best juga..
 bahagian pelipat di badan yang tertentu makin cerah.. kesan gelap lama pun pudar.  

Lagi satu, sabun ni memang tahan lama.. 
Based on niza punya experienced,  seketul beauty bar ni, Niza akan kerat pada 3 bahagian supaya setiap family members boleh guna. 
Kita agih-agihkan pada 3 bilik air di rumah ni. Jimat skit. 

Anyway, 
For me, sabun ni really worth it. Thats why it is HIGH IN DEMAND until one time, satu Malaysia kehabisan stok sabun ni... masa tu garu kepala.. mana nak cari .. :p

So, for u alls... Niza strongly recommend to use sabun ni, coz its benefits memang beyond of the price yang kita bayar; very fresh and it suitable for all skin types too !!

Just bayangkan kulit anak-anak kita yang gatal-gatal tu semakin pulih, bersih dan wangi. At same time, diorang pun makin happy dan sihat. So, same goes dengan kita. 
Hilang gatal-gatal badan, jerawat halus, kaki merekah dan banyak lagi. 

If nak try 1 box dulu pun boleh, loose pack - 1 bar pun boleh. 
1 box - RM110 ; 1 bar RM45 (include pos)

Anyone yang nak jadi Marine Essence Agent with affordable capital, gain good "side income" from here....;-) 

Just contact me as below ;)


 


 Facebook : Azniza Arshad | Instagram : @aznizaarshad 
 Whatsapp : 012.296.9042 


No comments:

Post a Comment