Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Monday, November 25, 2013

Premium Beautiful Elegance by Azniza Arshad ..


Premium Beautiful Elegance 
by Azniza Arshad.


Seperti entry niza yang sebelum ni, 
Premium Beautiful Elegance telah launched pada 
Majlis Ulang Tahun syarikat ke -21. 

Model yang dipilih untuk menggayakan korset elegance ni tak lain dan tak bukan ialah Dani Maia
(model cun dari Brazil)

So, untuk entry kali ni.. Niza nak huraikan lebih detail sikit berkaitan 
Premium Beautiful Elegance Corset ni.



 Premium Beautiful Elegance Corset Improve a beauty of woman

 Secara umumnya, wanita sinonim dengan kecantikan dan sanggup berbelanja lebih sikit bila sentuh bab-bab kecantikan kan.

Sebut sajalah pasal nak cantik, samada
 untuk wajah yang cantik, kulit licin, badan yang kurus, langsing, dan pelbagai lagi.

Macam-macam produk berkaitan kecantikan ada dipasaran, 
dan tak dinafikan semuanya mempunyai permintaan yang sangat tinggi!

Tinggal pilih sahaja yang berkenan dimata..



So, bila kita sebut bab cantik - sihat + kurus dan langsing,
untuk jangka masa panjang..

Premium Beautiful Elegance lah  antara produk yang terbaik pada abad ini. 



hehehe..

Jom kita tengok pic dibawah ;-







*****

Didatangkan dengan 3 bahagian ;- 

* Long Bra  
-Brassiere-




Bengkung
- Waist Nipper -


Seluar panjang
- Long Girdle -



Fabrik yang disuntik dengan Far Infra Red ray mampu meningkatkan metabolisme badan dan seterusnya mengalihkan lebihan lemak ke bahagian yang sepatutnya. 

Dengan pemakaian Premium Beautiful Elegance secara konsisten,
anda mampu memiliki bentuk badan yang langsing  dan menawan dalam jangka masa yang panjang tanpa perlu makan pil, suntikan, pembedahan, sedut lemak atau sebarang terapi yang mahal. 

Masih dalam harga promosi iaitu RM 2288 (berbanding RM2,500 ++)

PM Niza
Whatsapp 017.217.0783
Call / sms 012.2969.042

The best investment for your body!


No comments:

Post a Comment