Wednesday, February 3, 2016

UPDATED : Beli Mineral Coffee dengan harga yang murah!


 

Mineral Coffee 

Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi. 






Info Mineral Coffee


Ramuan Utamakopi Robusta, garam buluh


Keberkesanan
- Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan
- Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi,   
  kalsium  dan kalium
- Menghilangkan keletihan fizikal dan mental
- Melegakan tekanan

Mineral coffee sesuai untuk :
Pesakit darah tinggi- membantu mengawal tekanan darah supaya lebih stabil. Mineral coffee bertindak sebagai agen penenang bagi kita.

Pesakit insomnia- kebiasaannya pesakit insomnia mempunyai masalah dimana kalsium tidak diserap dengan baik oleh badannya, maka badan mereka masih cergas dan tidak tenang untuk proses tidur. Kandungan Magnesium di dalam Mineral Coffee tadi membantu penyerapan kalsium berjalan dengan lebih baik, seterusnya badan akan beransur tenang dan dapat tidur dengan baik.

Pesakit migrain- pada sesiapa yang biasa menghadapi migrain ketika berpuasa, boleh minum mineral coffee ketika sahur. Elemen Garam Buluh tadi akan membantu melancarkan perjalanan darah dan mengelakkan migrain dan sakit kepala lain.
Pesakit kencing manis- Garam Buluh  tadi membantu dalam menyeimbangkan gula dalam darah dengan adanya chlorogenic acid tadi.  Pesakit juga harus mengambilkira segi nasihat doktor.

Cara pengambilanBancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata. 




* Jana Pendapatan dengan produk 
Mineral Coffee *

2 cara iaitu : 

1. Selling - Untung Runcit (tanpa jadi ahli)

Sekotak : RM38 include pos

(harga biasa RM30 sekotak tanpa pos)


atau

Sekaton (12 /24 kotak) :

Penjimatan serendah RM36, bergantung kepada kuantiti.
(exclude pos)

atau 


2. Franchise : Untung Runcit + Bonus bulanan

(menjadi ahli : daftar RM50)

1. Bekerja mengikut masa sendiri

2. Modal yang fleksibel
3. Cara kerja Secara Online - Facebook / Instagram / Blogspot

Kelebihan menjadi ahli :

1. Untung runcit 
2. *komisyen daripada syarikat
(akan dimasukkan ke akaun setiap 10hb ~ 12hb setiap bulan).


*mengikut terma dan syarat :)

*********************************************************************



Hai-O Mineral Coffee
Sekotak ada 20 sachets. 

Tarikh luput Mineral Coffee : 2 tahun dari tarikh yang tertera di kotak 

(tarikh pengilangan)


*******************************


Untuk info selanjutnya berkaitan produk, boleh search hashtag di Instagram :


#mineralcoffee

#haiomineralcoffee

Whatsapp Only 012.2969 042
nurazniza@gmail.com

24 comments:

  1. Hai..kalo saya nk bli 1 jer boleh?

    ReplyDelete
  2. salam miss yana. sorry tak perasan msg. boleh je beli sekotak. no prob :) apa2 wassap saya @ 0122969042 / 0172170783

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,,nk tanya harga mineral cofee rm26.50 kn sekotak?

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Sekotak harga ahli shj RM26.. harga biasa RM30

      Delete
  5. Replies
    1. Maaf lambat balas. Boleh join dengan saya- register ahli Rm50.
      Whatsapp saya yea jika masih berminat. 012-2969042

      Delete
  6. Replies
    1. Boleh. Cuma disyorkan ambil setengah sachet dulu untuk permulaan.

      Delete
  7. Nak jadi ahli mcm mana...plz wasap 0194553536

    ReplyDelete
  8. Boleh join dengan yuran pendaftaran RM50 sahaja. Sekiranya berminat, boleh whatsapp saya terus ke 012-2969042

    ReplyDelete
  9. Mcm mna nk jadi ahli sbb nk beli kopi garlic murah?
    Saya kt puchong

    ReplyDelete
  10. asssalam..kopi ni sesuai ke kalo org yg stroke?

    ReplyDelete