Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Monday, September 16, 2013

Restoran Upin dan Ipin

Salam all,

Semalam lepas niza hantar premium beautiful corset pada buyer di Trolak, balik tu sempat lar singgah Restoran Upin dan Ipin kat Bandar Tun Hussein Onn ni..

Maaf, gambar takde. So, niza bagi gambaran jer la. hehe.

Lokasi : Kat deretan kedai baru, berdekatan dengan Aeon Hussein Onn. Lot kedai bertentangan dengan citibank.

Menu : Local food - nasi ayam, nasi lemak, laksa, mee kari, mee goreng, meehon goreng etc.
Western - Chicken chop, lamb chop, fries, etc

Semalam, kami suami isteri pilih menu Nasi Ayam BBQ.
Rasa ok..ok jer. Tak bagi markah penuh sebab tak pedas. Mungkin menu ni sesuai untuk anak-anak jer.
Untuk budak-budak..kami pilih fries dan hot dog kecik jer.. Itupun diorang tak makan sungguh2 sebab ralit tengok kartun upin-ipin dari awal sampai habis!

Overall, kedai ni ok. Servis pun cepat. lokasi pun strategik.. Banyak juga dijual merchandise upin ipin kat sini.... so, ibu bapa memang kena bersiap sedia lar dengan "extra cash" kalau anak-anak naj menyinggah kat sini... heheheee..

sekiann...

No comments:

Post a Comment