Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Monday, September 9, 2013

Bio Velocity Sleep Mate Promotion Price


Tidur yang berkualiti itu sangat penting.. 
Kalau sebelum ni niza tidur, mesti akan ada hari yang niza terjaga seorang diri tengah-tengah malam... kadang-kadang dalam pukul 3am.. kadang 4am...
mata terkebil-kebil taktau nak buat apa...
paksa diri tidur balik pun susah...

Dan bila dapat tidur balik (dalam sejam dua) lepas tu..
apabila bangun.. kepala pasti, mesti pening, mood tak berapa nak ok...
dan serius ia mengganggu segala tugasan harian hari tersebut.

Kebetulan, bila syarikat keluarkan produk sleep mate ni, 
alhamdulillah.. dapat lah tidur yang berkualiti sikit.. lena dalam 6 jam yang sepatutnya..


Konsep tilam BioVelocity ni digunapakai seperti cahaya matahari pagi.
Ia menggunakan frekuensi yang sama.

So, sini niza nak share sikit keistimewaan BV Sleep mate ni.

Secara asasnya, ia membantu untuk:
# Meningkatkan metabolisme
# Menggalakkan peredaran darah
# Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
#Meningkatkan tahap medan tenaga
#Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
#Bersemangat dan bertenaga
#Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semulajadi
#Menggslakkan tidur yang sihat dan berkualiti.


Antara testimoni BioVelocity Sleep Mate


Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV SLEEP MATE.
Dan even Niza sendiri merasai perubahan dan perbezaan setelah menggunakan ia. 

Tiada letrik, tiada jed. 

Sesuai digunakan bagi semua peringkat umur.

Antara penyakit yang sesuai menggunakan Biovelocity:
gout, migrain, sakit sendi, senggugut, darah tinggi, stroke dan banyak lagi.

Perlu tahu,
Ini cuma salah satu rawatan alternatif. Pesakit masih perlu rujuk dengan doktor yang bertauliah.

Harga : RM 1488


Azniza Arshad
 0122969042

nurazniza@gmail.com

No comments:

Post a Comment