Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Thursday, August 15, 2013

Melancong Percuma ke Gold Coast

Melancong secara Percuma ke Gold Coast, Australia!

Bayangkan, selama ini kita bekerja 5-10 tahun, ataupun hingga 20 tahun sekalipun, pernah tak sesekali bos kita menghantar kita untuk company trip (jalan-jalan) dalam 3 kali setahun? rasa-rasanya, ada tak?

Even, kalau kita bekerja sebagai Manager sekalipun di syarikat besar, jarang sekali syarikat nak bagi free holiday buat staff mereka 3 kali setahun ke luar negara dengan 5 star punya treatment - flight business class, hotel 5 bintang, makan, penginapan dan tourist guide semua di peruntukkan secara percuma.

Tapi, bila ada peluang buat bisnes secara sambilan/ sepenuh masa dengan Glampreneur - Usahawan Glam.. sebenarnya, kita boleh capai semua itu dengan mudah!
Jika tidak, masakan usahawan Glam dari umur semuda 21 tahun pun boleh entitled pakej melancong secara percuma ke beberapa buah negara luar dengan mudah . Bukan itu sahaja, sebenarnya, hampir 200 usahawan yang lain pun menikmati benda yang sama!

Sesiapa pun boleh menjadi sebahagian dari kami di Glampreneur. Tak kisah apa jua latar belakang kita, kita semua diberi peluang yang sama untuk tingkatkan taraf kehidupan dengan berniaga Online Glam.

Glampreneur - pioneer & leading group yang menggunakan social media sebagai platform asas untuk mengembangkan bisnes ke serata dunia.

Free trip ke Gold Coast masih ON !
Bayangkan dari hanya sekecil2 produk - bbplus collagen, nurich lactolite, mineral coffee, marine essence series pun boleh menerbangkan anda ke Australia!

Macammana dan Bagaimana?

PM jer niza untuk business sharing yea.

Azniza Arshad
Contact 012.2969042
Whatsapp 017.2170783
nurazniza@gmail.com

No comments:

Post a Comment