Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Saturday, August 3, 2013

Marine Essence Body Wash

Salam Ramadhan semua readers ... :)

Macammana progress puasa so far? Ok ker.
Niza pula so far, alhamdulillah masih penuh puasa.
Almaklum lar, ibu mengandung.. takde cuti2 bendera jepun... hehehe...

Okay, semalam niza sempat buat delivery "sabun marine essence body wash" kepada beberapa org client. Nak raya ni, memang ramaaaaaii sangat yang nak kulit sihat dan wangi... ape lagi. pakai body wash ni lar.

So, bukan nak cerita pasal client, tp nak bagi sikit info pasal "sabun marine essence body wash" ni pada semua. Mana tau, anda pun nak cuba, ye tak?

Marine Essence body wash merupakan cecair mandian yang dirumus khas dengan Garam Buluh dan Pheno-SFE (Ekstrak Teh Pu Erh) untuk menyihatkan kulit. Ia menjadikan kulit lebih lembut, sihat dan sentiasa berseri. Elok bagi mereka yang ada gatal-gatal pada badan, mengurangkan kesan parut lama, juga bantu untuk memutihkan pada bahagian tertentu pada badan.

Antara kelebihan yang lain :-

Soap Free

Paraben Free

SLES Free

Anti Bacterial

Anti Oksidan

**********************

Niza dah cuba, ramai yang lain pun dah mencuba marine essence body wash ni.. kalau anda belum, highly recommended untuk mencuba juga sebab ia betul2 memberi kesan yang efektif.

Sebotol cuma RM 33.00
Pembelian secara borong, boleh menikmati harga diskaun raya.

Berminat boleh pm niza.

Azniza Arshad
sms 012.2969042
whatsapp 017.2170783
nurazniza@gmail.com

No comments:

Post a Comment