Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Saturday, August 3, 2013

Biskut Raya Edisi Hadif

Anak-anak niza memang suka makan coklat dan biskut. Sebut je lar apa jenis sekalipun, memang diorang akan sapu bagi habis... hehe.

So, semalam ada lebihan biskut tiger kat rumah. Bulan puasa ni, faham2 lar.. slow pulak diorg makan biskut Sebab dah jumpa makanan lain lagi best depan mata. Buka peti ais dapur, coklat bar untuk buat kuih raya pun ada lagi. So, bila dua benda ni dah ada depan mata...

tinggggg!

dah dapat idea sikit nak bagi diorg perabiskan biskut tiger tu.. sebab kalu nak simpan lama2, karang lemau pulak tak? hehe.

godek-godek selama 10 minit...

tadaaaaaaa.....

No comments:

Post a Comment