Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Sunday, July 21, 2013

Mineral Coffee

Puasa untuk preggy mOmmy macam niza ni memang agak meletihkan.. Kena pula pembawakan ketika mengandung ni - selalu letih, mengah, mengantuk... memang sangat2 mengganggu kerja harian.. Tapi, okay sikit bila Niza cuba ambil Mineral Coffee sewaktu bersahur... Dari jam 5am Niza bangun..boleh stay sampai kul 12 tengahari untuk buat kerja... dan biasanya..Niza cuma akan ambil break sikit untuk tdo dalam tengahari gituu.... Okay la kan? Not bad.. ;-)
So, apa itu Mineral Coffee?
Kopi Mineral Hai-O diformulasikan dengan Garam Buluh berorganik dari Korea yang semulajadi, diadun bersama serbuk kopi segera Robusta.
Kelebihan Mineral Coffee :-
1. Aroma yang harum
2. Rasa lemak dan tidak pahit
3. Tak buat pening kepala
4. Kaya dengan Mineral - Magnesium
(Magnesium - sumber mineral untuk menggalakkan penyerapan dan pengekalan kalsium)
5. Mengandungi Garam Buluh
6.Tiada gula tambahan
7. Tiada kolestrol
8. Tiada perisa tambahan
Bagi Niza, Mineral Coffee ni adalah antara kopi yang terbaik Niza pernah minum.
Sebab bila bancuh, walau tak tambah gula...rasanya memang berlemak dan manis
 (manis yang semulajadi) ..
Dan yang penting, ia adalah satu produk yang sihat.
So, bagi yang berminat nak cuba sekotak jer dulu Mineral Coffee ni
(sekotak ada 20 sachets), boleh PM niza personally.
Harga cuma RM26.50 (tak termasuk postage)
Beli 2 kotak - Free postage !
Love
Azniza Arshad
Call/sms - 012.2969042
Whatsapp 017.2170783
Mineral Coffee Percuma jika anda beli :-
1. 1 set Premium Beautiful (Free Mineral Coffee 2 kotak + Lactolite)
atau
2. BBPlus Collagen (Free Mineral Coffee 1 kotak)

No comments:

Post a Comment