Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Saturday, July 6, 2013

Jom Buat Duit Raya!

InsyaAllah, selasa ni Bonus bisnes ni akan masuk..
(Elok-elok sempena kedatangan 1 Ramadhan)
 
 
Alhamdulillah,
Seperti biasa, tiap-tiap bulan..
Income dari bisnes online ni memang tak pernah miss.
4-5 angka sebulan..
 
Dulu, waktu bekerja.. agak-agak dah hujung bulan, Niza dah boleh agak, memang amaun yang sama akan muncul di dalam akaun Harimau tu. Lepas tolak EPF, Socso,Income Tax.
Itu je lah gaji niza sebulan.
 
Bila dah dapat, setel loan, bayar bil api,air,broadband,indah water,hp,rumah, kereta, pengasuh ...
tinggal la beberapa ratus sahaja.. Itupun untuk rolling buat pergi kerja tiap-tiap bulan.
 
 
Tapi syukur bila berbisnes, Income jadi 'unlimited' . Perasaan berdebar memang akan muncul setiap kali menghampiri tengah bulan kerana yang pastinya figure tu takkan sama setiap bulan!
Bukan makin mengecil, sebaliknya makin mengembang .. ;)
Cukup sangat-sangat membayar segala hutang-piutang, malahan boleh memberi 'extra' lagi pada kedua ibu-bapa.
-Betul sangat-sangat 9/10 punca rezeki datangnya dari berniaga- 
 
****
 
Syukur..syukur..syukur...
 
Dan
 
Untuk bulan June sahaja, beberapa orang Usahawan baru dari team Niza akan terima 'Duit-Raya' sebanyak RM4,700.00 esok lusa ni..
Itu belum masuk lagi usahawan yang sedia ada... 
rata-rata dari mereka masih maintain terima bonus 4-5 angka sebulan walhal ada antara mereka yang masih bekerja hakiki.
 
****
 
Puasa akan tiba 3 hari lagi.
Raya pula akan tiba insyaAllah lebih kurang sebulan lagi.
 
Sambil-sambil kita gandakan Amal Ibadah dibulan berkat ini,
apekata ambil juga peluang menjadi Usahawan secara sambilan dan
buat duit raya sehingga RM5,000 dalam masa sebulan ni.
 
****
 
Niza
Call/Sms 012-2969042
Whatsapp 017-2170783
 

No comments:

Post a Comment