Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Tuesday, July 23, 2013

Diamond Night 2013

Niza tau yang niza terlewat sikit buat entry pasal a few event yang niza attend lately.
Laptop buat hal, dan gambar-gambar semua dah *hilang* .. But that doesn't mean yang niza tak boleh share terus dengan semua kan? .. hehe...
 
 
Ok, jom kita review satu persatu event yang niza attend sama-sama ok?
 
Kali ni Niza tulis dulu entry pasal:
 
Diamond Night 2013 
MIECC
22 June 2013
------------------------------------------
Ini merupakan Majlis penganugerahan untuk para usahawan yang berpangkat diamond dan keatas dan telah berlangsung pada bulan June yang lepas.
Alhamdulillah, kali ini memang ramai muka-muka baru naik ke pentas terima anugerah; iaitu pelapis usahawan muda dari GLAM dan semestinya semuanya dating dari pelbagai latar belakang yang berbeza.
(Untuk pengetahuan, pangkat diamond adalah 3 pangkat tertinggi didalam syarikat ini)

Ada doktor, suri rumah, jurutera, cikgu, kerani dan pelbagai lagi.
 
 
 Untuk penganugerahan kali ini, bukan sepuluh dua puluh orang sahaja yang naik ke pentas, tetapi ratusan ! Satu angka yang besar kan?
 
Dari situ sendiri kita dah nampak gambaran yang sebenarnya peluang memang ada bagi setiap daripada kita untuk Berjaya dan mencapai pangkat yang lebih tinggi di GLAM.
Tiada istilah muka yang sama sahaja dapat award, award dan award. ;)
 
 
www.mamadarwisy.blogspot.com
Founder GLAM - CDM Hanis Haizi dan CDM Raz.
Orang yang bermurah hati turunkan ilmu secara percuma kepada kami saban minggu.
Percuma.. !
 
 
www.mamadarwisy.blogspot.com
Ini pula adalah direct-pemimpin Niza sepanjang berbisnes selama setahun ni.
Orang kuat yang bantu Niza capai segala kejayaan bersama GLAM.
Tengok pada leader,contoh yang baik dah ada didepan mata, Takkan kita tanak ikut kan?
 
 
www.mamadarwisy.blogspot.com
Ini team kami sebelum event bermula.
Masa ni masing-masing berkumpul kat luar dewan termasuk la saya..
Spot me if you can.. hehehe...
 
Barisan 'gentlemen' yang buat bisnes bersama-sama.
 
www.mamadarwisy.blogspot.com
Sesi ramah mesra la kan... amboii mak.
 
www.mamadarwisy.blogspot.com
 
www.mamadarwisy.blogspot.com
Ini Car Fund Qualifier !
Untung kan...syarikat beri minimum dalam RM1,000 sebulan on top of bonus bulanan untuk bonus kereta.  
Banyak tu... ;) ..Pasni masing-masing boleh beli kereta apa yang diminati.
 
www.mamadarwisy.blogspot.com
 Barisan pemimpin generasi yang baru .... ;)
 
www.mamadarwisy.blogspot.com
yeayy ! termasuk lah niza disitu.... Alhamdulillah....
 
www.mamadarwisy.blogspot.com
Cdm Hanis bersama wakil GLAMQatar ...
 
Daaannnn....
 
Last but not least ..
 
www.mamadarwisy.blogspot.com
Ratusan GLAMpreneur dari seluruh Malaysia !!
 
Alhamdulillah... ;-)
 
 
Promo Premium Beautiful Raya - PM Niza ok?
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment