Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Sunday, July 21, 2013

8 weeks !

Alhamdulillah.... received another good news one after another....
 
 
I am now 8 weeks pregnant ... feeling so excited!
Ye lar..last time mengandung was in 2009 ...and deliver my Haris Darwisy in mid 2010...so, after quite sometimes, I'm considering to have another 'new' member in the house soonest sebab umur pun meningkat kan.. ;)
 
Actually, Niza takde lar plan 'betul-betul' sangat to have no.3..sebab for me.. biar ia datang dengan sendirinya.. Sebab takut bila terlalu mengharap, dan tak dapat.. mesti kecewa kan...
 
So this time... we just go with the flow..
 
 Alhamdulillah, ngam-ngam Haris 3 years old... 
the result is Positive! ;-)
 
My eldest(Hadif) and youngest (Haris) .. bersalin menerusi kaedah c-sect.. So, in order niza nak dapat yang ke-3, kena make sure mentally dan physically dah 'ready'..
 
health kena in good condition, jahitan semua dah baik..dan of course financial mesti strong (sebab the 3rd mesti c-sect jugak! ;( .. )
 
Apa pun, perjalanan masih panjang...7 months to go... Doakan Niza diberi kesihatan yang baik yea sebab kandungan masih fragile... amanah dan tanggungjawab pun masih banyak nak kena selesaikan..
 
Puasa? ... so far so good .. ;-)
Syukur...
 
********
 
Happy Weekend Semua
 
Love
Azniza Arshad
 

No comments:

Post a Comment