Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Thursday, May 16, 2013

3 dalam 1 !! Superbsss...

Banyaknyaaa nak kena Update .. !

Hehehee....Bukan merungut,tapi serius, nak update macam-macam dalam Blog ni..cuma idea macam tepu. Nak bina ayat yang sedap dibaca, bukan mudah.. fuhhh! 

Tapi takpe, kita mulakan dulu sikit-sikit..Yang mana boleh...hehe ;p

*****************

Update 1 : Closing pakej Shanghai --> Now tukar destinasi ke Seoul, Korea!! yeayyy...
Bulan April merupakan bulan lasttt untuk qualifykan diri ke Free Oversea Trip daripada syarikat. So, faham2 lah.. bila dah dekat2 penutup dan garisan penamat ni, Banyak sungguh Cobaan dan Dugaan yang dilalui. But Alhamdulillah! I Made it ...

Free Trip You All... Gi KOrea.. seriuss..memang tak sangka..Mimpi jadi realiti.. Buat bisnes ni boleh bawak Niza sampai ke Korea.. Kalau tak buat bisnes ni? agak2 bila lah kan merasa... tunggu kumpul duit sendiri pun belum tentu.. Syukurrnye rasa... 
Jauh perjalanan, luas pemandangan!

P/S : boleh aku pi cari herO kesayangan aku masa bujang dulu, sapa lagi kalu bukan si Jo In Seoung tu ! Hah...google muke dia!

Update 2 : RM100,000 Sales a Month!
Nampak nombor2 itu macam ngeri kan.. yer la, selama ni mana pernah kerja dalam bidang sales etc, alih2..boleh pulak buat sales 100K dalam masa sebulan. Memula macam tak percaya Niza dapat achieved. Tapi, sebab nak sangat, siang malam duk berdoa, nak capai..nak capai... Tambah lagi dengan usaha bantu rakan2 kongsi semua, Alhamdulillah lagi.. Dapat!
Apa simbOlik 100K sales a.k.a 100G ni? .. nanti niza buat post yang lain ok?

Update 3 : Memang Confirm Dapat naik pentas as Diamond!
Shine Bright Like A Diamond !!
Weeeeehoooo... yang ini pon sangat best ok.. Penganugerahan dari Syarikat atas hasil usaha dalam berbisnes ni... Bukan sebab nak melaram, mekap tebal2 sebagainya... tapi... sebab dah buat bisnes berbulan2..dan akhirnya .................... !

Alhamdulillah...!! Dah selamat settle register bagai bulan lepas jugakk... so, InsyaAllah..ada la muke Niza atas pentas nanti tu..heheh..

*******************************

Haaa...itu entry untuk Penutup April yang lalu... 
Syukur sangat2 Niza settle gak TAPAU 3 benda sekaligus sebelum wisel penamat berbunyi....

Dan, Disebalik 3 benda yang dah selamat Niza tapau tu,
of course ia 'lead' kepada tujuan asal kita berbisnes...

Ape lagi, Income Yang Besar lah!...

5 FIGURE !!!


Pasni, nak buat all out untuk semua rakan kongsi pulak. 
Tak syok la kalau kite sorang2 yang dapat...
So, Wajib bantu rakan2 pulak... Insya'Allah..amin3x. 

*Best kan buat bisnes ni*
Memang tak rugi jadi Usahawan Online via GLAM.

Segala mimpi2 BOLEH jadi REALITI.

PM jer Niza ok?




Ok, next entry pleaseeee.............. !

No comments:

Post a Comment