Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Monday, April 8, 2013

Premium Beautiful Corset - Testimoni..


 Dah 2 tahun Niza bersama Premium Beautiful dan akan bersama lagi untuk tahun-tahun seterusnya... InsyaAllah.

sepanjang 2 tahun, tak nafikan.. ada masa yang niza tak pakai PB sebab :-

# Hantar Servis & Repair
# Set tertinggal kat kampung .. LOL
# Malas (masa mula-mula dulu ;p)


Perubahan setelah pakai PB?

Banyak..sangat banyak!

# Keyakinan diri semakin bagus dan baik
# Jarang terkena sakit - demam, selesema, batuk, sakit kepala
#Aturan Period memang cantik tiap-tiap bulan
# Kulit makin gebu dan anjal
# Strecthmark  makin pudar dan hilang
# Badan makin langsing
# Bahagian gelap pada badan, makin pudar dan men-cerah
dan banyak lagi..

jap eh...nak attach satu testimoni dari client Niza sendiri...


Ini chit-chat niza ngan Client yang dah ada anak 4 ! 
Once dia pakai jer PB dalam sehari-dua, 
terus orang ingat dia anak dara, and siap ngorat lagi... 

Emmm, macam mana boleh jadi sampai camtu?

Kena try pakai PB lah.. heheheee...... ;)

Bagi yang dah berkahwin, 
Anggap dengan pemakaian korset Premium Beautiful boleh membantu 
merapatkan hubungan suami isteri. 

Sentiasa niat nak jadi sihat, cantik, dan terbaik dimata suami...


Loves,

Azniza Arshad
012-2969042
Whatsapp 017-2170783

No comments:

Post a Comment