Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Sunday, April 21, 2013

3 perkara anda perlu tahu..

3 perkara anda perlu tahu  tentang Online Biznes kami...

Bila buat bisnes ni ...............

1.Kena cari orang ker?
Jawapan :- Kita tak cari orang, TETAPI kita*create demand* orang cari kita. 
Bagaimana? Kongsikan kelebihan buat bisnes ni dengan sesiapa menggunakan teknologi.  

Ada antara kita dah nampak Hanis Haizi, Maisarah Ibrahim dan yang lain-lain masuk majalah, membawa jenama 'Premium Beautiful', dapat income hingga mencecah ratusan ribu..jadi, tentu ramai di luar sana yang nak tahu juga bagaimana mereka lakukan semua ni, betul tak?
So,kalau dia berminat nak tahu dan dapat income dari bisnes ni, 
ape salahnya...kita bercerita pada mereka .. ;) 

2. Kena jual barang ker?
Jawapan :- Kita lebih kepada cerita kelebihan produk. Guna kuasa internet. Bukan 24 jam sehari pon kena share. 2-3 jam sehari pun dah memadai. 

Contohnya, kita tengok ada orang pakai PB boleh kurus, boleh hilang sakit belakang, boleh mengandung, etc jadi,kita yang dah tahu ni... ceritakan kelebihan produk supaya mereka yang mempunyai masalah yang berkaitan dapat merasai kelebihan Premium Beautiful. Sharing is Caring kan... tak susah mana pun... ;)
Dapat pahala lagi bantu mereka yang memerlukan.

3. Modal?
Jawapan :- Modal ikut kemampuan diri. Tapi kalau kita betul nak ubah kehidupan, kena lakukan sesuatu yang luar biasa sikit. Sikit je pun.. Serius... Bisnes ni simple jer.. telus,adil dan saksama.. 
Hai-O Bukan skim cepat kaya, atau pelaburan semata-mata...

Anggap ini adalah bisnes kita. Keluar modal, barang memang akan dapat terus dpn mata. 
Macammana nak dapat modal? macammana nak dapat income konsisten? Ada caranya macam mana.. Itu kena berguru dengan Niza personally. ;)

****************

Itu je pun pasal Bisnes ni.. Nama pun bisnes Online.. So, >90% Online la..
Tak ada lah terjah2 rumah sana - sini.. Letih dan memang niza tak suke..
Lagipun >90% dari group Niza ni datangnya dari golongan Professional - Engineer, PHD students, Exec... so, agak tak best la guna cara camtu... 
So,terus terang kami tak guna cara konvensional ... apetah lagi paksa-memaksa.

*****************

So macam mana? Clear tak?

You alls minat tapi ...............

1. Takut
2. Segan
3. Malu
4. Pendiam
5. Tak ramai kawan
6. Tak ada transport
7. Tak ada masa
...
...
...

dan.....Macam -macam lagi la ..

You alls jangan la risau. Tu lah gunanya GLAM - Training Centre Untuk Bantu kita overcome semua masalah2 kecik ni..... 
Kelas pun FREE... If anyone nak datang, nak tengok, Boleh roger Niza ok?

Anyway;


Sebenarnya..
tiada alasan untuk capai segala impian kita tue... 
Let say nak financial freedom, time freedom by age 35..
 boleh je.. sangat-sangat Possible!!

Tak perlu tunggu-tunggu.
Apekata Mulakan je dari sekarang.
At least jumpa and tengok dulu niza present biz plan to you personally, ok tak?

Kalau Hanis yg dulunya surirumah tu pun boleh dapat income 250k sebulan melalui bisnes ni, kita ni pun boleh sebenarnya.. 

www.mamadarwisy.blogspot.com
Hanis - Suri rumah - 2008

Hanis - Usahawan GLAM - 2013

Peluang pun dah ada depan mata jer nih. 
Tinggal nak atau taknak untuk ambil jer..

Ok, fikir-fikirkan... kena buat something untuk perubahan... :)

Senyummm !

Azniza Arshad
Call / SMS : 012-2969042
Whatsapp Only : 017-2170783

No comments:

Post a Comment