Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Saturday, March 30, 2013

Oversea Trip !

Antara "reward" yang syarikat akan berikan kepada para Usahawan Hai-O selain daripada income yang un-limited setiap bulan, adalah pakej pelancongan ke luar negara secara percuma sebanyak 3 kali setahunYup, 3 kali setahun merangkumi satu destinasi ke Eropah.

Setiap tahun, destinasi pelancongan adalah berbeza mengikut perancangan syarikat. Untuk Tahun 2012, Europe trip adalah ke Holland-Belgium. Manakala baru-baru ni, 2013 adalah ke Paris-London.







Seumur hidup Niza sendiri, memang tak pernah menjejakkan kaki ke luar negara, apetah lagi Singapore yang dekat hujung Malaysia tue. Ketika waktu bekerja dulu, pernah la juga Niza simpan angan-angan dapat peluang pergi luar negara ke..mana lah tau kan.. bos nak hantar pergi training ke Aus, Holland ke, Finland ke.. tapi...tunggu punya tunggu, memang tak pernah dapat peluang... sehingga lah usiaku dah mencecah 30 tahun...................................


Apabila Niza ter-tengok gambar-gambar rakan seusia, malah ada yang lebih muda dapat jejak kaki ke luar negara..dapat tengok negara luar, budaya, etnik... 
perasaan jealous tu mula lah datang... Bertuahnya mereka dapat melihat negara orang dalam usia yang masih muda, dimana kudrat pun masih ada.

So, dengan gaji yang dapat, mmg dah tak boleh dah mengharap pada kerja hakiki...
Coz nak saving pun cukup-cukup makan, ini kan pulak nak ada extra $$ ribu untuk pergi berjalan negara  luar.

Dipendekkan cerita, suka dan teringin sangat punya pasal,
niza surf internet...tengok facebook, tengok blog... 

Kebetulan waktu itu nampak pula peluang nak berjalan ke luar negara melalui bisnes ni, dengan Group ni, dan on top of that dapat lagi income bulanan RM8,500 plus plus....

 harus lah niza tak sia-siakan... Sebab so far, tunggu punya tunggu, Niza tak jumpa lagi peluang berjalan oversea secara percuma dengan group ramai-ramai macam ni.... 

.. so, next trip ke Shanghai... niza dah pasang niat nak bawak GENG ramai-ramai 

 InsyaAllah!


Pada Kawan-kawan yang masih ada impian nak berjalan lihat negara luar, tapi masih tak kesampaian... Disini ada peluang yang sangat cerah untuk dapat melancong secara Percuma bersama kami. 

Melancong percuma + Penginapan Hotel 5 Bintang !

All You Need is to Start To Believe... Then Just Do IT!!!  Itu jer...

Sama-sama kita ke Shanghai !


Niza,
Call/SMS 012-2969042
Whatsapp 017-2170783

No comments:

Post a Comment