Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Wednesday, March 13, 2013

Our Mentor in TV & Magazines !

Bila disebut nama 


niza pasti ramai yang kenal dengan cdm selebriti nih.

Dari segi fashion beliau yang sentiasa up to date; cara kerja beliau yang telah mengangkat bisnes MLM Premium Beautiful ke satu dimensi baru, income 6 angka beliau dari hasil berbisnes  pakaian ini sahaja, sebagai 'founder' Green Leaders Academy Malaysia dan pelbagai lagi. 

Reputasi Hanis sebagai penanung GLAM memang tak boleh disangkal. 
Sebagai bukti, Hanis telah melahirkan ramai usahawan berjaya dibawah kepimpinan beliau, 
dan salah seorangnya ialah mentor Niza, Cdm Maisarah dan Niza sendiri yang berada dibawah kumpulan GLAM.


Betul lah kata pepatah,
Jika mahu berjaya..maka berkawanlah dengan mereka yang dah berjaya. 

************

www.mamadarwisy.blogspot.com-GLG mentor

CDM Mai dan Hanis didalam surat khabar

www.mamadarwisy.blogspot.com-GLG mentor
CDM Mai dan Hanis di Majalah Hijabista

www.mamadarwisy.blogspot.com
CDM Hanis didalam rancangan TV - Saffiya TV9

www.mamadarwisy.blogspot.com-GLG mentor
Iklan di surat khabar - CDM Hanis 

www.mamadarwisy.blogspot.com-GLG mentor
CDM Hanis di Majalah Nona

Income dari hasil berbisnes - RM99k ++


CDM Hanis dan CDM Mai dalam Anugerah Bella, NTV7


itu lah dia mentor-mentor kami di Green Leaders Group 


****************

Sebenarnya,
Peluang nak jadi seperti mereka, nak dapat didikan mcm mana nak berjaya 
seperti beliau juga sentiasa terbuka. 
Training percuma-hanya sekali seminggu.

Tak kira lar siapa pun kita hari ini,
Apa yang penting, 
apa perubahan yang kita inginkan setahun, dua tahun atau 5 tahun akan datang..

Jom, sama-sama Niza dibawah kepimpinan Hanis dan Mai
untuk upgrade kehidupan dan sama-sama bantu mereka yang memerlukan.



Azniza Arshad

Call / SMS : 012-2969042
Whatsapp : 017-2170783
Email : nurazniza@gmail.com

No comments:

Post a Comment