Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Monday, March 11, 2013

Bestnya Pergi London !

Have U ever feeling-feeling nak bergambar macam ni dengan your hubby? 

Kat luar negara? London example....


Dengan *mood* happy!
Dengan cuaca yang nyaman..
Pemandangan indah..
Muka masing-masing tersenyum je 24/7..
Both hubby + Wife...

Kena pulak, all expenses ditanggung sepenuhnya oleh syarikat..
Air Fare, Hotel, Foods !

Woooohoooo !! Best kan?!

Pfftttt... Saya sangat jeles.. I want that too !

****

Actually, picture di atas ni bukan orang lain pun. 
She is my business partner in this wonderful journey. 
CDM Maisarah....

Dia lah,

*Orang yang introduce niza ke 'online' bisnes ni...
*Orang yang dorong niza untuk dapatkan 5 figure income disini sebab seumur hidup niza bekerja, tak pernah dapat gaji cecah 5 angka..
*Orang yang selalu 'motivate' niza untuk terus mara ke depan melalui bisnes ni..
*Orang yang rajin menasihati, menegur demi kebaikan, juga yang bersama-sama susah dan senang dalam perjalanan bisnes ni...

hmmm...


kata-kata mai kepada niza

dan... kata-kata itu kembali kepada niza daripada bisnes partner pula...
@nurulhafizahhairi

****

So,
Bayangkan, 
Sambil-sambil buat bisnes online dengan group niza di GLG....
dapat pula positif appreciation daripada usaha 
kita berbisnes untuk bantu rakan-rakan..

dan
Dengan rezeki dari Allah swt, 

Suatu hari nanti turn kita pula feeling-feeling bergambar macam diatas, 
dengan suami..
On top of that, suami pun senyum je sebab bangga dapat isteri 
yang sudi membantu kewangan family dan dapat sama-sama 
bawa dia pergi melancong ...
Seronok rasanya..

Mesti lah ...

****

Jadinya, jika begitu..
ada rasa teringin nak itu dan ini...

selama ni masih belum berpeluang
 kecapi semua ni dari usia yang muda, 
macam niza dulu...
apekata kita sama-sama target daripada bisnes ni
untuk
 capai semua masa ni dari sekarang..


****

*Buat income 5 angka terus tahun ni*
*Bawak suami melancong ke Shanghai bulan 7 ni*
*Saving dalam personal akaun RM20k by hujung tahun ni*
Dan dalam masa sama

Kita upgrade ekonomi keluarga, daripada cukup-cukup sahaja, 
kepada lebih dari cukup..

Juga, niat ...

Dengan kudrat muda yang ada, kita dapat membantu lebih kepada mereka yang lebih memerlukan...

Nak tak?

*****

Jika betul-betul mahukan perubahan dalam kehidupan, 
Kena mulakan langkah pertama dari sekarang...

Jadi Usahawan Internet bersama niza di 
Green Leaders Academy Malaysia.


*bisnes ni memang tak mengganggu masa bekerja 
-memadai fokus selama 2-3 jam sehari sahaja via online*
 (bagi yang nak buat separuh masa)

Berminat nak tahu lebih info?
Contact je Niza k...

Sms / Call : 012-2969042
Whatsapp Only : 017-2170783
nurazniza@gmail.com

No comments:

Post a Comment