Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Thursday, March 7, 2013

Awesome!

Awesome sungguh rasa.I feel great.I feel Good!

Apekah? Kenapa kah? Mengapa kah?

****

Ok..ok..nak beritau. Lately ramai pula yang bisik-bisik kat Niza, yang Niza look slimmer than before. Ehem.Ehem. Hati musti berbunga okeh. Tapi taknak lar obvious sangar suka hati tu. SImpan sorang-sorang sudah lar! :D

happy :)

Niza Takda rahsia apa.. nak kata diet sangat pon takde rasanya...makan masih banyak macam dulu, lagi-lagi kalau mak yang masak... kadang 5 kali sehari pun ada.. haha.. so, takde rahsia,  Cumanya, konsisten pakai Premium Beautiful jer 8jam sehari... 

sebenarnya u alls,
Premium Beautiful Corset ni, sangat la bagus, baik untuk kesihatan...

Juga

sangat lar evergreen. 
Sebab kalau u alls nak tahu, korset ni dah dekat 20 tahun kat pasaran Malaysia.

Bayangkan, 20 tahun yang lalu, 
tahun 1992 ke 1993
Masa tu Niza baru umur 11 tahun..
Darjah 5 !

So, bayangkan.. tahun ni dah 2013 ..dari darjah 5, terus aku dah jadi ibu beranak 2, 
eh, masih ramai lagi orang tercari-cari produk ni...

Premium Beautiful !

Mesti ada kelebihan dan keisimewaannya disitu..
Betul tak? 
Kalau tak, macam mana ia masih bertahan selama 20 tahun hingga ke hari ni!!

Dasyat !
So, 
Serius korang kena ada satu set jugak .... 
sebab niza dah pakai, dan niza dah rasa..

******** 

Ramai yang tahu, dan ramai juga yang makin nak tahu pasal Premium Beautiful ni.
Bagaimana la korset kesihatan ni (70% untuk kesihatan, 30% kecantikan) juga boleh jadikan wanita tu usahawan berjaya, hingga boleh sampai tahap jadi Jutawan!
Macam CDM Hanis ni... 
wajib baca artikel ni kat Majalah Harmoni...

CDM Hanis Haizi dalam majalah Harmoni bulan ni ! March 2013


******** 

Sebenarnya,
Formula nya simple jer.

Produk yang sangat bagus 
(Premium Beautiful)
Permintaan tinggi
Syarikat yang sangat bagus 
(Hai-O Marketing)
Kumpulan yang sangat hebat
(GLAM)
+
Usaha berterusan dalam kumpulan

= Sukses, InsyaAllah.

Semua orang boleh je jadi macam ni..
Cuma u alls kena beri peluang jer pada diri sendiri. 
Tak cuba, maka tak rasa..
Tak rasa, maka tak tahu....

Apa pun,
 yang penting, kalau dah rasa banyak kebaikan produk ni, 
besarnya peluang nak jadi usahawan berjaya bawah syarikat ni,
mudahnya nak upgrade kehidupan bila buat bisnes ni..
 harus lar share pada semua yer tak? 

biar semua dapat rasa manfaatnya........

****

Jom, kita sama-sama target impian nak jadi Jutawan Muslimah
 yang boleh membantu mereka yang memerlukan !
Target dalam masa 2 tahun dari sekarang..

Jommmm!!!!!


Eh, nak cuba PB, nak pakai PB...
nak beli PB..nak buat bisnes PB?
Contact je Niza ok?

Lots Of Love !!

Azniza Arshad
012-2969042
Whatsapp 017-2170783

No comments:

Post a Comment