Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Monday, February 18, 2013

Seminar Go-CDM!

Photo: yeay, im here at sunway resort.. seminar for diamonds for green leaders group ,.. umur muda2 average 20-35.. semua nk grab opportunity beli future 10 tahun ke hadapan.. insyaalah. join me and the club... yeay!

Apa lagi yang niza mampu ucapkan selain bersyukur dipertemukan dan diberi peluang ber-online bisnes dibawah Green Leaders Group. 

Jika kita nak berniaga,tak kira lah secara online atau pun tidak, sebelum nak bermula tue, kenalah tahu dan pandai pilih produk dan plan pemasaran yang mampu membawa kita jauh kehadapan dan ubah kehidupan biasa-biasa kepada lebih luar biasa. Kena study sedikit sebanyak perihal syarikat dan sekiranya memilih perniagaan berkumpulan, tengok track record kumpulan tersebut.

Dan, pilihan Niza untuk menjadi sebahagian dari Green Leaders Group ternyata tepat !

Alhamdulillah... Banyak pengalaman baru dan luar biasa yang tak pernah Niza rasai sebelum ni. Walhal niza ni pun pernah merasai bekerja dalam dunia korporat. Tapi itulah,bidang perniagaan banyak mengajar tentang erti kehidupan yang sebenar. 

Normal lah kan, sebut perniagaan DS (Direct Selling), orang ramai mengatakan bahawa MLM tak bagus kerana menggunakan sistem piramid, itu lah, ini lah.. Tetapi melalui pengalaman, bagi Niza, dunia pekerjaan diluar sana juga sebenarnya menggunakan konsep yang sama, cuma ramai yang sedar tak sedar. 

Sebagai contoh, bekerja ofis, kita akan ada hanya seorang sahaja bos, dan selagi mana individu tersebut masih memegang jawatan, maka tiada sesiapa pun boleh naik pangkat dan pegang jawatan tersebut. Itu kan realiti. Piramid.

 Tapi dalam bisnes DS ni,sebenarnya lebih banyak kelebihannya. 
Bukan apa,dalam bisnes ni, setiap dari kita mempunyai peluang yang sama rata untuk merebut peluang ke peringkat yang tertinggi dengan cara bersaing secara sihat atas usaha masing-masing. Diulangi, di atas usaha masing-masing. 
Sesiapa sahaja boleh memegang jawatan tertinggi, income yang besar dan tiada had!
Itu yang berlaku dalam Hai-O Marketing, secara spesifiknya, dibawah Green Leaders Group!

Cara berniaga kami secara Profesional, pelan perniagaan yang jelas, adil dan saksama..
Tiada cara konvensional (ketuk pintu rumah orang, terjah sana sini - NO!), sebaliknya kami hanya menggunakan teknologi sahaja untuk jalankan perniagaan ni. 
Seperti Irfan Khairi. Jutawan Internet !

 Itu yang Niza nampak disini berbanding bisnes2 yang lain. Lepas buat sedikit research, buat masa ni, niza nampak kompeni Hai-O adalah yang terbaik. Sebab itulah ia tersenarai dalam first Board di BSKL!

Opss.panjang cerita pulak... sebenarnya niza nak cerita pasal seminar Go CDM seminar yang baru berlangsung Ahad lepas. Tapi memandangkan, lappy ku rosak dan gambar banyak disana.. maka Niza hanya boleh re-post gambar dari Facebook Niza la yeah... Jangan mare.. :)


Photo: selamat pagi dan assalamualaikum semua.., now me otw ke sunway attending diamond seminar.. alhamdulillah, within few month, im already halfway of the journey. insyaallah akan share lg dgn semua how we do this online biz to get financially freedom. bismillah..
Seawal jam 7 pagi niza dah bertolak ke Sunway Resort Hotel & Spa... 
Alhamdulillah, cuaca pagi tue cerah. 

Photo: alhamdulillah, i'm at home sweet home now. thank u to my leader, mai for introducing and giving me opportunity to be part of the team. insyaallah, together we achieve our dreams and goal at younger age. proud to be with u, babe! ... believe, this network marketing can transform u from nobody to somebody. just follow your leader.. =)
Gambar paling atas kiri -barisan usahawan muda (frontliners), umur sekitar 26-31yrs, dan 
pegang income 5-6 angka setiap bulan. 


Photo: alhamdulillah.. seminar yang best,makanan yg sgt sedap, tempat cantik.. view pon menarikss.. superb! tq to Glam!
Niza ber-camwhore... haha. Bersama pemandangan Sunway Lagoon dari
luar bilik seminar. 
Seronok ok, buat seminar kat sini. Tak stress langsong!

Photo: nice view of sunway lagoon.... bestnyaaaa...kalau leh terjun dlm kolam mandi ini sekarang!!
Pemandangan dari luar bilik seminar. Pandai betul organizer.. pilih tempat yang menarik.. 

.

.

.

.

Group Photo.



***


Photo: niza rasa bertuah sebab dah pilih bisnes dan kumpulan yang betul...our founder green leaders, cdm hanis baru jer berusia 28tahun, tp bagaimana beliau mampu memimpin kumpulan yg besar dibawah label green leaders group. usahawan2 muda dibawah GLG sememangnya konsisten pegang income 4-5 angka bulanan. Bukan goyang kaki, tp cara kami bekerja secara professional! selepas featured dlm majalah nona, cdm hanis akan muncul pula dalam program Bella,ntv7... such a Role Model..terbaik! im blessed to be in this group, juga dibawah pimpinan cdm maisarah.., be part of the team... niza, 0122969042.
Ok, pic atas ni..niza letak sekali gambar Hanis. 
Siapakah Hanis ni? Hanis ni lar founder Green Leaders Group...
Our Team Leader, umur 28 dan pegang sustain income 6 angka. 
Bukan 100k, tapi dah 250k monthly okay.

Agak-agak,
Macam mana beliau boleh dapat income sampai 6 angka padahal dulu suri rumah je?
Sebenarnya, beliau 
Komited.Konsisten.Disiplin dalam bisnes ni.. 
Juga
sebab berada dibawah Syarikat Hai-O Marketing Sdn Bhd. 

Sebab itu lar, syarikat dan kumpulan itu penting. 
Cermin kepada masa depan kita. 

Nak berjaya bisnes umur muda-muda...kena kawan lar ngan orang muda-muda yang berjaya.
Sebab Senang, tune tue sama.heheh!


Sebelum entry  ni tamat.. 

Bagi yang berminat nak buat side income bersama-sama group kami,
atau nak beli Premium Beautiful dari Niza, 
boleh sms niza 012.2969042
atau wassap 017.2170783

^_^

Nite!

No comments:

Post a Comment