Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Sunday, February 10, 2013

Pentingnya Penampilan Diri.. Jom Baca.

Membawa nama Premium Beautiful Agen, dibawah Green Leaders Group, penampilan kita sebagai usahawanita harus lah dijaga supaya nampak lebih berketerampilan dan berkeyakinan dimata semua.. 

Logik lah kan, dah buat bisnes be-ribu-ribu, dan dapat income pun ribu-ribu.. harus lah upgrade skit penampilan diri, tak kisah lah dari segi pakaian, tudung, handbag dan sebagainya. 

Cumanya, nak nampak presentable, tak semestinya kena pakai barang yang mahal-mahal. Bagi niza, biarlah penampilan tu kemas,menutup aurat (bagi yang muslim),
 dan 'style' tu kena dengan bisnes yang kita lakukan..itu pun dah kira okay la tuh...

So,
Untuk yang buat bisnes, meeting client sana-sini,
First Impression adalah sangat-sangat penting supaya orang lebih yakin untuk berurusan dengan kita. 

Ok lah..panjang pulak intro niza nih...
To shorten, sebenarnya..nak share je gaya niza dolu-dolu sebelum aktif buat bisnes Premium Beautiful ni..

++++++Sebelum+++++++



simple dan sempOii... ;-)

***

jadinya,
bila dah buat bisnes ni, baru tahu kepentingan penampilan diri...
Dari situ, perlahan-lahan dengan bimbingan mentor-mentor, niza upgrade la penampilan sikit demi sikit....
itu pun belajar dari mereka di GLAM, juga tengok gaya mentor-mentor semasa kelas.. :)

++++++Selepas+++++++





******

Okay la kan.. ada juga peningkatan diri bila dah buat bisnes. 
Bisnes Premium Beautiful dengan GLAM ni bukan sekadar dapat tambah duit poket, tapi mereka turut mengajar agar penampilan diri  nampak lebih baik dan kemas....

Alhamdulillah. 

Thanks to Green Leaders Group.

Nota kaki : Dahulu, niza tak kisah sangat bab pakai2 ni, tapi bila lama-lama, dah biasa pakai ala kadar, rasa keyakinan diri tu makin lama, makin kurang. Masa tue, orang dah mula pandang kita sebelah mata, walhal sebenarnya gaji kita lebih besar dan kemampuan tu ada.
Sebab itu la pentingnya untuk kelihatan presentable supaya imej kita lebih terserlah . -My sepuluh sen-

Loves,
Azniza Arshad

No comments:

Post a Comment