Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Monday, February 25, 2013

Bella Awards NTV7 by Hai-O !

Bella Awards 2013.

What is Bella Awards?

It is Malaysia’s 1st women awards show – Bella Awards 2013 – to celebrate, recognise, and honour successful women for their great achievement and inspirational contribution to the society.



The idea of the awards show derived from ntv7’s award-winning women talk show – Bella – a show which inspires women every day with its powerful and informative topics.

*********



Selepas Hai-O menjadi penaja utama untuk rancangan Gadis Melayu 2010,




sekali lagi, 

 Syarikat Hai-O diberi lagi penghormatan untuk menjadi penaja utama bagi Anugerah Berprestij untuk kaum Hawa , iaitu Bella Awards (2013), yang akan bersiaran langsung pada 2 March 2013. 




Semestinya harus berbangga kerana syarikat yang kita bernaung iaitu Hai-O Marketing Sdn Bhd masih diberi penghormatan menjadi penaja utama bagi Anugerah yang berprestij bagi mengiktiraf kejayaan kaum wanita.
 Insya'Allah, jika kita pun sama-sama bekerja keras seawal usia yang muda, melakar kejayaan yang luar biasa setanding wanita-wanita hebat diluar sana, pastinya suatu hari nanti kejayaan kita juga akan diraikan dan diiktiraf walau dimata keluarga sendiri. 

Dibawah ni sedikit snap shot interview dari pihak media NTV7 kepada team leader kumpulan Green Leaders Group ketika Majlis Ulang Tahun Hai-O ke-20 baru-baru ni.


CDM Maisarah Ibrahim & CDM Hanis Haizi


CDM Maisarah





Wartawan berpusu-pusu nak interview 6 figure income earner - CDM Hanis Haizi dan CDM Maisarah.

********

Rasa-rasanya bangga tak korang kalau bernaung dibawah syarikat dan juga kumpulan yang dikenali seluruh pelusuk negara, malah hingga ke luar negara sekalipun?
Kalau di syarikat2 korporat, kita bangga menyebut yang kita bekerja dengan BIG company seperti Petronas, TM, Shell etc. 

Tapi dalam dunia perniagaan online macam ni, 
Niza memang BANGGA yang Niza telah pilih dan buat bisnes di bawah syarikat Hai-O (Multimillion Company) juga dibawah bimbingan CDM Hanis & CDM Mai di bawah Green Leaders Group.

Syarikat yang terbaik, dan mengiktiraf kejayaan kaum Hawa.




Dulu, niat nak cari side income 3-4k sahaja dari sini, tetapi.. dengan bisnes Online Premium Beautiful, insyaallah..boleh dapat income 5 angka dengan mudah. 
Buat sahaja betul2 dan konsisten!


Alhamdulillah. 

****

Thank you and Congrats Hai-O Marketing Sdn Bhd juga Green Leaders Academy Malaysia!



Berminat sertai barisan kami dibawah syarikat dan kumpulan hebat ni?

Contact me.

Niza - 012.2969042
Whatsapp 017.2170783

Lots Of Loves! 

No comments:

Post a Comment