Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Wednesday, January 16, 2013

15012013 - Jumpa kawan lama!

Lately, memang schedule Niza a bit pack.

Bukan pack sebab banyak kerja dirumah,
tapi lebih kepada meeting/ hang out dengan kawan-kawan baru dan lama.

Dan semalam, 15 Jan 2013, pukul 4 petang..
selepas 12 tahun,

Niza jumpa balik ngan kawan lama,
Mayang Seri ! yeay !!
ala-ala jejak-jejak kasih gitu


Kami plan berjumpa di Dome, KLCC...
borak-borak tak hengat.. bergossip cerita-cerita lama.. hehe.
Panjang bercerita, sebab kebetulan orang pun tak ramai sebab kami jumpa ketika 'office-hour' ..
Heaven !

*****


Lepas a long chit-chat,
seterusnya kami ke Shah Alam,
Jumpa kawan-kawan lama lagi iaitu Arry, dan Fiza untuk melawat lagi seorang kawan, Jia kat Puncak Alam.
[Kawan-kawan se-matrik]

Haa.. lepas dah berkumpul ramai-ramai,
lagi panjang laaa kami bercerita.. 
Sampai tak sedar dah pukul 12 malam !

So, apelagi.. kawan lama dah jumpa..
borak pun dah..gelak besar pun dah..nangis pun dah
hahahah... 

jom kita balik !


*****

Anyway, itu yang seronok buat bisnes ni;
 Premium Beautiful
sebab dapat uruskan masa sendiri.
Sambil berjumpa kawan lama,
 bisnes pun masih berjalan.

And that's what we call as 
Time & Financial Freedom. 


Loves,
Azniza Arshad
012-2969042

No comments:

Post a Comment