Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Tuesday, December 4, 2012

1,2,3 Dec 2012.. :))))

Kehidupan adalah satu risiko. Terkadang kita diduga disaat kita bersedia, juga terkadang kita diduga disaat kita tak bersedia langsung. Tanya pada diri, bersediakah kita menghadapi sebarang kemungkinan itu, tak kira lah dalam kesihatan juga dalam kehidupan seharian... :)

***
1 December 2012
"Happy Birthday to Muhammad Hadif Darwisy"
4 tahun sudah. 
Moga Hadif menjadi anak yang sihat, soleh, cemerlang didunia dan diakhirat.

Hadif 7 bulan

Hadif 1 tahun setengah

Hadif 2 tahun setengah 

Hadif 3 tahun setengah

***
"Birthday celebration"
'Birthday celebration' untuk Hadif dibuat secara kecil-kecilan. Hanya untuk meraikan ahli keluarga terdekat. Full pic niza tak sempat upload lagi dari kamera. So, ini hanya lah gambar-gambar dari instagram.

Masa hari besday Hadif hari tue, niza sempat juga curi-curi masa pergi berjumpa CDM Mai di Alamanda. 
Since leader nak beri tunjuk ajar,so siapalah niza untuk berkata tidak ye tak.. 
Bagi Niza, nak berjaya, mesti ada pengorbanan.. ;)

Macam mana nak jadi luar biasa, kalau masih lakukan perkara yang biasa-biasa, ye tak?
So..simpan jap keselesaan sekarang, untuk dapatkan berganda-ganda keselesaan dikemudian hari.

 3 December 2012
"Business discussion with my mentor & protege plus shopping time"
Mai sedang biz coaching Fiza

Partner Niza, iaitu Fiza yang sentiasa bulat hati dengan leader.. 
tak pernah kata tidak..

Niza dan Mai.... 

Terima kasih Mai sebab beri banyak tunjuk ajar mcm mana nak upgrade kehidupan dan bebas masa juga kewangan macam sekarang. 
Kalau niza tak terbuka hati nak buat bisnes ni, dah tentu-tentu kehidupan niza masih sama je macam sebelum ni....
Stress je..Wang sikit..Nak menyimpan lebih pun masih berkira-kira...
hmmm..syukurr Allah lorongkan hati buat bisnes online ni sama-sama dengan Mai..

***
Seterusnya, destinasi kami ialah menuju ke KLCC bersama-sama. 
Kali ni bukan biz appointment, tapi shopping appointment pulaks..
Mai ajak teman dia pergi ambil kasut yang dia dah reserved siap-siap hari tue.

Jomssss.... kita ke :-
yer....butik kasut Steve Madden di KLCC..

Niza asalnya memang tak biasa masuk kedai-kedai macam ni..sebab takuuttt tengok harga kasut yang boleh cecah ribuan ringgit... 
Tapi, apabila sebut tentang "Kualiti", yesss... of course patut give the best for yourself... 
Insya'Allah..nanti niza pun nak cuba beli kasut-kasut dari butik berjenama macam ni.. sebab design dia pun lain dari yang lain..

Untuk hari ini, Niza cuma temankan Mai dulu....



Habis shopping,kami ke haluan masing-masing.. 
Mai ke next appointment.. 
Niza pula ke Cheras, nak deliver korset kepada client..

***
Overall, daily activities niza banyak yang berubah.. Kurang stress, banyak bertemu rakan-rakan baru juga berpeluang mengemudikan perniagaan sendiri di atas bantuan orang yang dah dekat, rapat dan tentunya yang dah berjaya dalam bisnes ni...

***

" this business is beyond than just making money, it is about relationship among you, leaders, partners and the rest. it is about improving yourself to be better person in and out. As you go along the way...you will find the truth and beauty side of it that you'll never find from any other place. the joy, the happiness, relationship, bonding and the most important thing is when you see each one of your partners achieved their dreams one by one...and that is definitely a priceless gift and feeling...!!! " 
-maisarah ibrahim-

Thanks a lot Mai.....


Join us through the journey, so we can share the experience together.

Loves,
Azniza Arshad
012-2969042

No comments:

Post a Comment