Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Sunday, November 4, 2012

Syukur, 'jodoh'ku disini.... :)

Alhamdulillah...



Syukur ke hadrat illahi, kerana memberiku kudrat untuk sama-sama memberi peluang kepada rakan-rakan yang memerlukan. 
Terus terang, saya bukan sesiapa tanpa kuasa dari-Nya. 

***

Banyak yang Niza pelajari tentang erti kehidupan - susah - senang - bahagia - derita - tangisan - juga ketawa apabila Niza mengambil keputusan untuk keluar dari kepompong yang selesa untuk sementara demi masa depan yang lebih terjamin bersama insan-insan tersayang.. 

Banyak, tersangat banyak yang niza pelajari apabila mula-mula menjadi usahawan.... Suka teringat di masa lalu, nak buat comeback, ya Allah... susahnya rasa... susah tu bukan sebab kena lakukan kerja yang berat, tapi perasaan nak 'mulakan' tu yang rasa 'susah' sangat.. ibarat nak pecahkan satu tembok besar yang dah wujud dalam diri ni untuk sekian lama.

Malu,segan,takut semuanya ada.. tapi,bila difikirkan, kalau dilayan semua perasaan tu, sampai bila niza akan berubah..niza akan masih menjadi niza yang sama, hidup dalam kekangan masa dan wang dimana 2 tahun yang lalu,niza pernah 'menolak' dan ,akhirnya..niza tersedar makin niza tunggu makin jauh tertinggal kebelakang... 

At last,Niza yakinkan diri yang niza sebenarnya dah berada dalam landasan yang betul..ramai kawan-kawan sebaya dah tunjuk bukti berjaya di sini, walau secara part-time sahaja...Jadi, dari situ, niza tahu.. kalau mereka boleh lakukan, kita semua pun boleh lakukan... Sebab kita semua adalah sama. Yang membezakan hanyalah 'kehendak' kita sendiri..


***

Ok lah.. walau apa pun yang kita lakukan, Moga kita sama-sama dapat memberikan sejuta manfaat kepada diri dan orang-orang di sekeliling hari ini, esok dan seterusnya. k?

***
Sebelum niza end entry ni,niza up sikit gambar-gambar 'orang kuat' yang sangat2 membantu 
memberi sinar 'positif' dalam kehidupan dan juga bisnes ni khususnya... mcm yang  niza pernah cerita tadi, niza asalnya tiada sesiapa, so..sebab dari itu, setiap dari kita yang bermula bersama-sama niza, Niza mmg berjanji akan bimbing sebaik mungkin untuk berjaya bersama-sama dengan Niza sebab itu adalah tanggungjawab Niza. 
Pada yang masih ragu-ragu untuk mula bersama Niza, u olls boleh je contact Niza untuk sit down sendiri dengan Niza k.. ;)
so,niza boleh brief personally..



Ok, serious sangat pulak eh.. hihi.. 
so, jom tgk pics ni k...
My Lovely Team,







Pada yang belum tahu, dalam team kami, setiap achiever akan dapat rewards yang bukan calang-calang daripada pemimpin sebagai tanda sokongan untuk lebih terus maju dalam bisnes.. 

Antaranya ialah 

Designer handbags
contoh ; dari jenama Prada..
*brand is depends on leader*

Pen swarovski 
Photo: Rewards...rewards..!!  http://instagr.am/p/RhP-cHi-df/

Branded Watch


*brand is depends on leader*


Photo: Reward for my excellent protege tonight..!!! Celebration at GLAM..!! http://instagr.am/p/RhPsTYC-dW/

Photo: Last night class n achievement celebration:) Congrates to Jue for her 100G awards.. Amik aura sikit pegang pucci tu heheh
*credit to CDM Mai for pic*

*Bangga tengok rakan-rakan business dapat achieved 100G Sales in a month!! Dapat reward Pucci lagi tue dari GLG leaders... :)
Tahniah!!

***
Azniza Arshad
012-2969 042

No comments:

Post a Comment