Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Friday, November 30, 2012

Pukul 4 pagi?

Ya,pukul 4 pagi niza tersedar dari tidur..golek kanan tak kena, golek ke kiri pun tak kena..sudahnya,mataku ini terkebil2 memandang siling rumah... paksa juga lelapkan mata balik, tapi tak boleh.... paksa..paksa...paksa....hmmphh..sudahnya, niza turun katil, gi jenguk anak di bilik sebelah... 

bila tengok si kecik tue, perasaan bercampur baur.. dengan tido lasaknya, sampai baju tersingkap menampakkan perut bulat dia tue... haih, banyak akal budak yang satu ni... sementelah lagi mama dia dah fulltime buat kerja sendiri,makin menampakkan nakal budak dia tiap-tiap hari... Mana niza tak terjerit-jerit mcm tarzan setiap hari..hehe tersenyumm lak niza seorang tengah2 malam..pukul 4 pagi tue.. ;p

 
    ni lah 2 orang hero niza..

so,bila mata dah terang, niza pun turun pulak pergi ke tingkat bawah. Dalam kepala ni mula lar datang bermacam-macam idea. nak buat itu,nak buat ini...paling niza nak buat sekali ialah settlekan design namecard utk biz partner..kesian,lama dah diorg tunggu ni...

so,buka jap cs5.. touch-up sikit2..alhamdulillah..siap juga... :)...

opss..lupa jugak nak bgtau yang niza sempat buka email sekejap tadi..larrr...baru perasan yang hubby ada hantar email jam 3.25pm semalam...mengadu kepala dia pening, loya dan rasa nak muntah + sakit-sakit badan...pembawakan ke? oh tidakk...lately kan cuaca tak menentu.. mungkin itu la penyebabnya..

tapi tulah, sungguh niza tak buka email tue... so, mmg sah-sah la niza tak reply ..now kesian pulak rasa...hmm..nak buat camane kan?..kita tak tau... 

tapi takpe,at least malam tadi niza dah bawak hubby gi jumpa orang untuk ber-urut.. haaa...sixth sense tue tetap ader wp hakikatnya mmg niza tak baca luahan dia dlm email semalam.. :p

Alamak..mata mcm mengantuk pulak.... tapi otak ligatt nak bercerita.. 
stop lar dulu..waktu pun dah 4.30am... agak2 lar kan nak update blog time2 camni..hihhihi... 
lagipun kena ingat, niza ada 3 appointment esokk..

-Business Sharing aka Closing
-Business Sharing + PB fitting
-Business Sharing + GLAM..

Ingat esok nak kuar umah kul 11am...pastu balik, rehat.. pastu jalan dah ok sket..baru kuar lagi... insya'Allah.. :)


Tinggal 32 hari untuk bonus RM4,500....pasni dah reduce ke RM3,000 dahhh... beza tue 1.5k!! so cepat-cepat-cepatt..grab bonus kita yaww..

Azniza Arshad
012-2969 042

No comments:

Post a Comment