Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Wednesday, October 17, 2012

Owh Dato' CT!!


Alahaiiii....comel, jelita,cun,cantik,cute,gojes, beautiful,lawa,anggun,molek ...bla..bla..bla sungguh Dato' CT ni... dalam pic instagram yang di atas ni, dah sah-sah orang lain yang snap pic ni... bukan Dato' CT yang ambil.. tapi, anggunnya mmg terserlah. Sah-sah mmg haku jeles!

Niza ni bukan peminat fanatik Dato' CT sebenarnya, cuma kalau ter-tengok gambar-gambar Dato' CT yang cun, haihh... mmg tak berkelip jugak la mata ni memandangnya..

Tetiba mcm teringat dulu-dulu, sekitar tahun 2006..niza pernah terserempak ngan Dato' CT. 
Masa tu rasanya before Dato' CT nak gi Albert Hall London buat show..

Masa mula-mula Niza terjumpa Dato' CT kat area KLCC tue, rasa macam tak percaya je.. Tapi toleh jugak dua,tiga kali nak bagi confirm...
So, bila dah 2,3 kali tengok tue..memang sah, Dato' CT la tue... yang buat niza lagi yakin, sebab ada Kak Rozie dia sekali kat situ... 
  Rasanya waktu tue dia tgh shopping2 nak beli brg before terbang ke London.. agaknya la kan... 

Actually,bila dah tau tu Dato' CT, mmg niza teruja tahap gaban you.... tapi macam segan jugak nak tegur  Dato' CT waktu tue, iyelah,buatnya dia bolayan kat niza ke etc (i'm so negative thinking!..ceh..)..so, kalau dia bolayan..sapa yang malu? niza gak yang malu kan... sbb masa tue niza tengok punya la ramai orang lain yang lalu lalang kat situ, tapi xde sorg pun yg nak pergi approach dia....(mebi orang lain tak jakun mcm haku kot .. hihi...!!)

So bila dah nampak *peluang besar* disitu...rasa excited meluap-luap... nekad,aku mesti tegur dia..sebab tau peluang nak jumpa penyanyi tersohor,penyanyi no 1,penyanyi cun melecun sorang ni bukan senang (untuk niza lah sbb i bukan pengurus artis..hehe). 
Nota :betul,peluang tak datang banyak kali, tapi sekali datang, wajib grab.. takut nnt menyesalll tak sudah!


So, usha punya usha dari jauh,lama-lama Dato' CT makin dekat ngan niza...then,bila Dato' CT dah lalu pulak didepan mata....dalam takut-takut dan segan yang teramat sangat, tetiba cemana tah...ada satu kuasa dari dalam diri ni (cewahh..tp ini mmg betul tau) menolak niza untuk pergi  berdepan ngan Dato'CT, dan tegur dia walaupun tergagap2.. 
(kelu lidahh ni sebenarnya!)
Nota : Bila kita dah nak sangat sesuatu, secara tak sedar kita sebenarnya ada *kuasa dalaman* yang membantu kita untuk capai benda/perkara yang kita mahukan tu-so,this is soo true!

Sambung balik cerita..
"Ni Siti Nurhaliza kan?"- Masa tue belum dpt title Dato' lagi..
And korang bayangkan, ini soalan yang niza ajukan kat dia..?  
padahal dah sah-sah tu mmg nama dia...lol

Then, tak banyak cakap...terus Dato' CT yang hulur tangan nak salam ngan Niza.... perghh!!! terkedu haku....bestnya.....!
so,orang dah hulur tangan, niza sambut je la...  tapi mmg waktu tue dia humble sangat, soft dan cumillsss!-my experience ok..
masa bersalaman tu,mmg dapat rasa kasar betul tapak tangan beliau... - kuat kerja tue- hihi...

Apa yang niza dapat describe sket, Dato' CT ni halus, kecikk je orangnya tapi tinggi..
Lebih kurang sama tinggi ngan niza kot....
comel,ayu,jelitass mmg YA.. ;)))))

sama mcm org dlm pic di bawah ni gaks,hihihi..
cewah,syok sendiri je....

Cuma satu yang ralat sket ialah niza tak dpt nak bergambar kenangan sbb masa tue niza masih pakai henpon cap ayam... 
Henpon Nokia 3310...
haishh!

korg tau, sampai nak tido pun niza terbayang-bayang tokti hulur tangan nak salam ngan hakuuuu!!...so, tu consider fanatic fan ke??? hihihiiiiii.........

No comments:

Post a Comment