Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Friday, October 19, 2012

Emmak yang sempOi!

The apple of my eyes...

You're my Honeybunch, Sugarplum
Pumpy-umpy-umpkin, You're my Sweetie Pie
You're my Cuppycake, Gumdrop
Snoogums-Boogums, You're the Apple of my Eye
And I love you so and I want you to know
That I'll always be right here
And I love to sing sweet songs to you
Because you are so dear

Boleh cari kat youtube dgn keyword "Cuppycake Song"

First time niza dengar lagu ni masa tengah wat thesis during final year kat Uni dulu... masa tue, youtube masih tak glamour lagi. So, layan dengar kat MP3 jer.. 
Sambil buat thesis, sambil dengar suara budak kecik ni, sambil teringat kat pakwe (hubbyku),sambil tergelak sorang-sorang... haihh.!

Tak sangka.. dekat 8 tahun tinggalkan zaman Uni, niza masih layan lagi lagu ni..especially bila dah ber-anak dua..
Kira macam tak jemu lah..mebi sebab cute sangat suara dia..
Kadang-kadang bila stress dengan budak-budak ni.. diorg buat perangai, end up, niza nyanyi balik lagu ni untuk pujuk balik mereka sambil gelak-gelak...tapi in my version lah especial part "snoogum-boogums" tue... 

haaa...tengok ni akal dia..mcm mana la niza tak menjerit macam tarzan bila kat rumahhh......



Anyway,
Hmm, being a mother is such a wonderful gift and experience to me.. 
Apa pun, 
Moga, niza dapat jadi mama yang paling best, paling sporting dan mama paling cunzz wat anak2 mama , 
Muhammad Hadif Darwisy
Muhammad Haris Darwisy
(err..panjang btol nama diorg nih..)

... heheheh!!!



Loves,
Azniza Arshad
012-2969 042
Interested in PB - contact me, ok?

No comments:

Post a Comment