Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Tuesday, October 2, 2012

Biozone Food Purifier - For the sake of healthy food!

A must watch video for the sake of our Health.
We are What we Eat today!!




Niza dah pernah up topic ni dan pernah letak a few snap shots during purifying process. So, ladies.. kalau u olls tengok full video, mesti nampak kan buih-buih yang keluar dari ayam yang direndam dengan air biozone tue.. That's actaully toxin yang terkandung bersama-sama daging ayam tersebut.

What is toxin actually?
Meh kita sama-sama baca disini .. Toxin
Toxin ni sebenarnya yang buat badan kita makin rosak, dan possibility terkena pelbagai penyakit berbahaya adalah sangat tinggi..
Niza bukan nak takutkan, tapi Niza sendiri yang takut sebenarnya.. huhu... 
but this is so trueee...

Anyway,
Watch this video and think about it. 
Apa yang kita dah makan hari-hari, and apa yang kita serve untuk anak kita,suami kita, and even family kita yang kita sayaaaannngg sgt hari-hari... 
This is our Responsibility!


Loves
Azniza Arshad
012-2969042
nurazniza@gmail.com

No comments:

Post a Comment