Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Friday, September 7, 2012

Header Blog ku...

Header2 yang pernah niza guna sepanjang 'ber'mamadarwisy ni ...
dulu-dulu...

So, Atas nasihat yang pakar, niza kena setia pada yang satu hihiks!

Header yang pertama ber blog..masa tue mcm skema lagi.. hihi

masa ni upgrade la sket..tp still skema la...

haa..promosi hebat...ramai yang tertarik..!

masa ni niza dah mula beralih angin, ke arah 'musim gugur'..bajet blues2 gitu..

selepas musim gugur..datang pulak musim kebudak2 kan..masa ni giler main font!

dan lagi...

ini pun sama... kalau u olss notice, kaler pink mmg tak dapat dipisahkan..lol

datang pula bunga2 cinta... hehehe

start dari sini, dah layan balloon plaks..bajet mcm hatiku berkata2

...dan ni lah header yang niza pakai paling lamaa... ;)..

***
latest : pic niza masa photoshoot ;)


nampak lar sket improvement dr dulu hingga sekarang..;)
hehe...

E.N.D


Contact me:

Azniza Arshad
012-2969 042
nurazniza@gmail.com

No comments:

Post a Comment