Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Friday, September 21, 2012

Pic Group Photoshoot By Annas Easkey!

During last week of Ramadhan, niza attended satu group photoshoot dengan sidelines dibawah team CDM Mai.. 

Kitorang satu group; lebih kurang 15 pax, dari serata daerah KL/Sel dan ada juga a few dari luar KL berkumpul untuk jayakan sesi ni..
So, since this is the 2nd time niza buat photoshoot, but 1st time dalam group, nervous dan excited tahap gaban pun ada..

Ok lah,
Pada yang dah tengok a few pics niza yang diambil guna kamera hp, sure dah tau cara solekan dan gaya during that session tue..
Pada yang belum tengok, u alls boleh tengok kat sini Photoshoot # 2

***

So,since gambar dah pun siap; cumanya gambar ramai2 je belum.. niza letak la satu yang telah niza edit sebagai 'teaser' je untuk post kali ni..

hehehe.....

the full version?
#tungguuuuuu#

Loves
Azniza Arshad
012-2969042
nurazniza@gmail.com

No comments:

Post a Comment