Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Friday, September 14, 2012

Business Meeting @ The Gardens!


Siang hari tadi, Niza ada Personal Touch Session dengan pemimpin bisnes dalam grup Niza iaitu CDM Mai.. Actually, pada asalnya, kami plan nak berjumpa kat KLCC, since Mai ada next appointment kat area sana..But then, confirm pula untuk berjumpa di area The Gardens coz appointment dah di re-arrange kat area sana...
Frankly to say,Memang Niza dah lama sangat tak kesana.. almaklumlah encik hubby mmg tak suka shopping mall 'tue',coz katanya parking susah, dan banyak bangsa yang satu itu...hmmm..;), 
So, hajat nak berjalan2 dengan family di area The Gardens memang takkan ada punya lah kalau pergi dengan si dia..huhu..Whatever lar kan....

Tapi takpe,janji hari ni niza dah terpacak kat sini..;p

Appointment around kul 11am,tp disebabkan jalan jem dan keadaan anak yang tak sihat,meeting drag ke pukul 12..hehe..

So,During session dengan Mai, banyak info dan ilmu yang dikongsikan bersama dan semua knowledge yang diberikan td, tak lain dan tak bukan untuk  diri Niza sendiri merasa 'nikmat' dari buat bisnes ni bersama2 partner dalam group kami..

Haih,bertuah la badan coz leader sendiri sanggup turun padang untuk ajar bisnes partner mcm niza nih..coz dulu, masa bekerja..memang tak pernah merasa suasana mcm ni...;)..

So,siap je session dengan Mai..mcm biasa.. ambik lah gambar bersama buat kenang-kenangan..okeh?


Leader yang sentiasa disisi... ;)


Si abang yang menemankan mama dia walaupun demam...;) 
maceh sayangg!!

Suasana kat The Gardens memang terbaik.. love so much the landscape..

A demam boy posing jap...

This time Niza bawak adik ipar untuk tolong jaga si adik.. haih, tertido dia ye.. 

The fountain... Nasib baik anak2 Niza tak lari ke sini... XD

si abang tengok dari jauh boleh laa...

;)

si adik yang terlentok..

Siap meeting dengan Mai, apelagass.. niza terus gerak ke next destinasi iaitu ke UOA Bangsar... ada orang buat makan2!!

***



Sampai je rumah, Niza sempat la belek2 and study sket amanat yang disampaikan oleh Mai, dari A sampai Z.
Apa yang niza boleh conclude ,kerjasama antara 2 pihak sangat penting.. yang membimbing, dan yang mahu dibimbing...
Kalau kita dah set dalam diri, taknak berubah..memang sampai bila2 pun kita tetap di takuk yang sama

Sekarang mungkin kehidupan kita selesa,tapi dgn income sekarang, cukup tak nak cover untuk buat anak2,family kita selesa di masa akan datang.. hmmm... 

Hulurkan tangan untuk kami tolong ringankan beban.

E.N.D

-------------------
Azniza Arshad
012-2969 042
nurazniza@gmail.com

No comments:

Post a Comment