Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Sunday, July 8, 2012

What say you?

I would say..... I Love Premium Beautiful Very Much!


***

Wordless Sunday..hehehe....taktau nak tulis apa...

Cerita tak best dulu....
The few weeks before,been so hectic...siang malam pagi petang berkampung didalam ofis..sib baik tak bawak tilam bantal ke opis..stress..i'm sooo stress dengan kerja itu...kena torture..torture..dan torture...hasilnya..entah kemana! 

Cerita best...
mujur sibuk2 kerja + tensi yang teramat sgt,sempat juga niza menyelit2 masa untuk meng-reply- msg2 order2 dan menghantar Premium beautiful kepada buyer walaupun sedikit terlewat..*maaf banyak2*...

<>

***

xtau nak up gambar apa..kita layan je la handmade card yang niza pinjam dr pakcik google ni buat cuci mata kita betapa kreatifnya si pembuat kad2 ini... =D


ada tapak sulaiman lagi tue with small ribbon ... !


simple but nice! .. i lOike.... :)


yang ini ada ear ring lagi tuuuu.... 


alololorrr...soooo schweeetttt! ... and last but not least ..


red riding hood! oopss...oohhh..tidakkk! hehe ...

comelsss gila kad-kad ni!!! 

***
korang nak jugak kad-kad -besday/raya cun melecun mcm ni??
boleh2...niza pun mcm dah gatal tangan nak bagi hand made card untuk semua pembeli Premium Beautiful yang gojes2 ....


So? 


What say you? Wait no more...Setiap pembeli/bakal biz woman Premium Beautiful..niza akan sertakan sekali kad kreatif special dr air tangan niza sendiri untuk u olsss...

Start la calling2..sms-ing2 or Email-ing2 to me :




niza
012-2969042 / nurazniza@gmail.com

No comments:

Post a Comment