Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Thursday, July 19, 2012

Masa utk diri sendiri..(:

Minggu ni bermula la episode baru dalam kehidupan niza...Setelah berabad-abad lamanya terasa masa tue tak cukup 24 jam sehari,akhirnya..niza berjaya keluar dari 'tempurung masa tak cukup + situasi yang very2 unhappy'.... 
so,now boleh lah bernafas udara segarrr sket..hehe..

Permulaan kepada minggu ni,niza spend masa dengan b0s kecik niza...sapa lagi kalau bukan si Hadif...si adik Haris,niza tinggal kat umah baby sitter supaya dia tak boleh mengganggu mama dia gi shopping nanti..ahahah..ade pulak camtu..;D ..
sebenarnya,lebih kepada kesian...nnt haris jugak yang letih kan... 

Pepagi Isnin,niza siapkan si abang dulu..Dah siap semua,kitorg ke stOkis pulak untuk ambil Order..alhamdulillah, rezeki Premium Beautiful ni mmg tak putus2...ada sahaja yang ambil order..lagi2 nak raya ni mmg ramaii yg bertanya...

Siap je urusan packing korset + free Gift dalam paper bag ..,niza terus settelkan Pos guna pos laju..



Selesai urusan bisnes Premium Beautiful, niza ngan Bos kecik pun mulalah perjalanan explore segala kedai-kedai di Alamanda Putrajaya...heheh..selalunya niza gi Alamanda samada waktu malam iaitu pas keje ataupun during weekend-sabtu/ahad..

So,this time..niza berpeluang pegi sana dihari bekerja..tp tulah,besttnya..sebab orang tak ramai dan banyak masa boleh belek2 itu ini dan shopping (walaupun window shopping sekalipunnn kan..;) ).

Hasil tangkapan pada hari tersebut,dapatlah seketul kasut Marie Claire buat diri sendiri..senyummmlaa smp ke telinga..pic niza x snap...tapi ada la iras-iras kasut bawah ni....mmg comfort..sebab harga pun bleh tahannzzz comfortt! ahaha...
Strappy wedges by marie claire
sekali imbas..ada bayang kasut niza yang ni-vincci..dimana niza pakai sekali tue jaaa..haha..
tapi marie claire yg niza beli tu mmg puass ati. laa.rasa mcm nak beli lg sepasang buat raya......

***
Ok-ok..dah dapat hasil tangkapan utk diri sendiri,bOs kecik plak bagi signal kelaparan..ha..apelagass..jam pun dah dh tunjuk ke angka dua belas..ngam!..niza pun bawak la si bos kecik makan....


bos kecik nak makan bubur ayam mcD...actually tue niza punya,sekali dia yang pauu...last2 mak nya la telan sundae choc tue...;p


umpan untuk bos kecik kerana menemani ibu beliau gi stokis+gi shopping...

***

hahaha...seronok tak terkata sebenarnya bila ada masa yang flexible untuk diri sendiri dan orang-orang tersayang.. biznes tetap berjalan,namun dalam masa yang sama..kita enjoy dengan apa yang kita lalui setiap hari..

Alhamdulillah dengan biznes Premium Beautiful..niza rasa kehidupan lebih bermakna...dikelilingi keluarga dan rakan2 yang sama-sama membantu dalam susah dan senang  dan yang lagi bestnya income kita yang tentukan sendiri..

***

haaa...bagi yang berminat nak dapatkan Income permulaan as lowest as RM4500 especialy dah nak raya ni...sms/pm/email niza ok? ...

niza : 012-2069042
nurazniza@gmail.com

No comments:

Post a Comment