Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Wednesday, July 25, 2012

Jom sama2 kita collect bonus raya!

Assalam olss...

Hari ni dah hari ke-5 kita berpuasa kan? jappp je masa berlalu..tapi ..memang niza dapat rasa aura Ramadhan yang sangat berbeza berbanding bulan2 islam yang lain... Seronoknya lain macam..taktau nak cerita camana..tp mmg terasa kelainannya....
Moga-moga puasa dan ibadah kita semua diberkati dan diterima olehNya ye tak?..ameeennn...;)

Insya'Allah, 3 minggu lebih lagi dah nak raya kan...walaupun mood raya tu tak sampai pun lagi...sebab baru hari ke 5 ye kan..heheh...dan
..,memandangkan niza free sket skrg ni, niza sempat la jugak mengemas umah sikit-sikit..cuci apa yang patut sebab tau yang niza ni mmg tak rajin nak mengemas semua sekaliguss..kena pulak ada askar 2 orang..lagii la tak jalan kerja...hehe...so,buat la sikit2 selagi terdaya..maklum lah puasaaa...

Untuk hari ni punya kerja,niza cuma mop lantai dan lap-lap je apa2 yang berdebu...... yelah,setahun sekali punya kerja...terasa debu pun setebal 1 inci pun ada..haha...sakan jugak la mengemas tadi.. sebab semangat nak mengemas yang tetiba muncul...

sambil mengemas,niza snap la a few pics buat rujukan niza sendiri..boleh gitu? hahaha...
ni lampu kat hall yang memang niza tak pernah bersihkan semenjak beli LOL!..;p

nah..ambik....pas bersihkan lampu tue,debu tebal berinci2 bertaburannn.... =D

settle lap lampu, sambung pula lap meja..sekali terjumpa pula pic lama ngan member2 masa keja kat Carigali.. + Surah Yusuf, Ayat 15
(Doa untuk dipermudahkan segala kesusahan)

last sekali...susun balik bunga2 yang niza gubah tahun lepass....tahun ni niza tak beli baru kot..lap sajaaa balik yang ni..

hm..bunga lagi..

Hmm..dah cerita pasal raya ni, niza nak selit jugak la sikit pasal duit raya.... 
Apekata dah nak dekat raya ni, kita pakat ramai2 collect BONUS raya - RM4,500 sebelum raya...haaa..best kan..,,sebab sebelum raya..at least kita boleh gunakan sket untuk persiapan raya nanti.... RM4,500 tue memang confirm...insya'Allah... Hmm...nak tahu mcm mana by doing this biz boleh dapat BONUS raya RM4,500??...so,mana yang nak tahu..boleh contact niza, untuk niza share lebih info...

selingan pic of me dgn haris yg tido, dengan ucapan selamat berpuasa semua!

Niza sekarang free 24/7..so,boleh contact niza untuk set appointment.....insya'allah niza akan bantu untuk kita sama-sama dapat bonus raya yang besarrr!

Thankss,
niza-012-2969042
nurazniza@gmail.com


No comments:

Post a Comment