Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Wednesday, April 18, 2012

Jelajah ke Utara ... :)

Salam orang-orang UTARA...

niza akan menjelajah ke utara tanah air iaitu negeri P.Pinang pada hujung minggu ini... coz ada exhibition... so,alang2 dah sampai sana, ape salahnya kalu niza boleh share info+ilmu berkenaan biznes Premium Beautiful..


sambil menyelam,sambil minom aiirrrrr...ngeh ngeh ngeh..


Bagi sesiapa yang berminat nak jumpa dengan Niza untuk dapat info pasal korset Premium beautiful ataupun nak jadi Agent Premium Beautiful...sila2 lah dail no niza ya....

lamaaa dah tak jalan ke sana
teringin rasanya

nak naik jambatan pulau pinang ni kannn..harap2 tak jem laaaa masa kat atas ni....

pusing2 komtar barang seround dua? err..apa yang ada dlm ni eh? :P

...kalau sempatt... nak juga pergi ...
jejalan di tanjung bungah ....


.................

dan yang semestinya..dua perkara ini adalah WAJIB ..

mesti pekena ..pasemboq padang kota...pasti terbaeekk dr ladang .. DAN ...

kalau mai, naik jembatan..balik mesti la naik feriii...... rindunyaa..rasa dekat 10 tahun dah tak naik feri... 


...

....fuh..cita2 tinggi nak round satu penang... harap2 tercapai lah ye....
sepanjang niza di penang ni, penginapan secara suke relanya di sponsor oleh pihak majikan ... hehehehe ...
best2..dapat tido di Hotel Vistana.... harap2 lena laaaa......


fuhhhh....memang terbaikkk dari ladangggg........
so, apa tunggu lagi... set appointment anda sekaranggggggg....... :)

Niza 
012-2969 042
nurazniza@gmail.com

No comments:

Post a Comment