Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Thursday, March 22, 2012

wow..harga pb murah gila??!


saja nak share dengan semua..baru-baru ni niza terjumpa kat satu page ni, ada "orang-orang" yang jual korset premium beautiful SATU SET lengkap dengan harga RM1,400  sahaja.. eh,bukan takat tue, adaaaa yang murah lagi daripada tue! RM900 jer!...

murah kan? ..sapaaa la yang tak teruja dengar korset harga 2ribu ++ dijual murah sampai RM900.... hmmm..mesti ada yang tak kena ni.....

pada niza lah kan...'orang-orang' yang menjual dengan harga yg murah gila ni sebenarnya lebih kepada nak 'letgo' set pb mereka tanpa memikirkan kepentingan pembeli korset tue..dengan erti kata lain, mereka nak habiskan stok je... ikut saiz ke..tak ikut saiz ke..belakang kira..itu belum lagi kalau pembeli nak claim warranty... memang diorg takmo amik port langsung! ..janji juaalllll...

etika pengedar/agent macam ni yang kita takmo..hanya disebabkan segelintir yang lakukan mcm ni..habes kebanyakan agent yg ikhlas menjalankan perniagaan menjadi mangsa..kena tipu lah...cakap tak serupa bikin lah... haih..macam-macam...

so,moral of the story..kalau kita nak dapatkan satu2 produk..pastikan beli daripada wakil pengedar yang sah (agent kena tunjuk kad pengedar ye)...dan kalau anda rasa agent pb tue jual murah gile..hmmmm..mesti ada sesuatu yg tak kena tue.. selidik2 la dulu ya... :)

bak kata anak niza..
"renung-renungkan..& selamat beramal ye" ... hihihi..........

No comments:

Post a Comment