Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Wednesday, November 2, 2011

Main dengan Photoshop

Kali ni niza nak post pasal design dengan menggunakan Adobe Photoshop...
Tadi lunch time,,saja bosan-bosan wat kerja... tetiba rasa rindu nak main ngan menda alah ni......
Dulu ditempat kerja lama, niza selalu mengadap benda ni untuk buat design-design yang kreatif... 
(kreatif la konon kan...) ..
So memandangkan tangan ni dah agak keras nak wat design mcm dulu-dulu, maka... kena la belajar thru online mcm mana nak dapat balik skill design mcm dahulunya....

So, cerita banyak pun x best...

Mari kita tengok gambar yg niza edit based pada tutorial yang Niza sempat belajar dr blog ustaz Don...

Mangsa : Anakku, Muhammad Hadif Darwisy 

 Gambar yang asal ....
 Touch up dengan LEVEL dan colour 
 Cut out kan dia ..


Lastly ... Main dengan LEVEL kembali ....

No comments:

Post a Comment