Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Wednesday, November 9, 2011

Kenapa niza memilih Premium Beautiful???

Niza ni sebelum kawen,bukan la kategori berbadan besar... berat badan mmg ideal sehingga la nak kawen.
Nak cari baju,jeans memang mudah...shopping bagai nak rak bila jumpa sale kat mana-mana...
niza, depan paling kiri.... zaman muda-muda....

namun....semuanya hanyalah sementara sehinggalah mimpi ngeriku bermula selepas melahirkan anak ke-2. 

*Hormon mula tak stabil terutama selepas pengambilan suntikan - perancang bagi menjarakkan kehamilan yang seterusnya. 
*Period mula tak teratur, selulit disana-sini.
*Perut menggeleber, disamping bahagian operate juga berlipat. 
*Jeans lama tak boleh dipakai kerana sangkut dibahagian peha dan perut!
*Metabolisma makin menurun, cepat penat dan mengah.
*Paling tidak suka apabila ada ahli keluarga mengatakan yang Niza ni seperti tengah mengandung 3 bulan..

lihat je pada garisan baju...nampak sangat garisan bahagian tengah perut yg melengkung = buncit

badan yg semakin 'plus size'... bergambar pun kena cover dgn berendam dlm air 
mcm fiona dlm kartun shrek.. hahaha ...

----

Survey punya survey produk-produk diluar sana, Niza nekad mencuba premium beautiful kerana ianya lifetime warranty disamping kesan serta merta yang dirasai apabila memakainya!.. 

----

ini pic selepas berkorset ..

 masa ni baru beberapa minggu... so, kesan tak berapa nampak lagi.
. dah boleh cekak pinggang...my pinggang is back! hahaha. 

---------
bagi yang masih tercari-cari produk apa yang boleh membantu mengembalikan kesihatan+keyakinan,
 boleh mencuba korset ini kerana seperti yang niza bgtau td, ianya direka khas 70% kesihatan, dan 30% untuk kecantikan! ...tubuh besar atau kecil .., lelaki perempuan ...semua boleh pakai ...

Contact Niza : 012-2969 042

No comments:

Post a Comment