Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Friday, November 4, 2011

Bulan membeli belah!.

wow... tajuk macam menarik je kan... 
iye lah..shopping..takkan x best kowt?? ..walaupun apa yang dibeli xdelah mahal bebenor..tapi cukup lah dapat puaskan hati + reward pada diri sendiri benda-benda baru..

Alhamdulillah. syukur ..

Untuk seminggu ni,niza banyak membeli benda secara online...tak kira la baju ke..kasut ke..handbag ke... kalau buleh beli keta secara online, semua niza sapuuu! 

Jom layan apa yang niza e-shop untuk minggu ni.. !!

+++++++++++++++ 

 ini boleh la pakai masa kenduri sepupu next week..
 ini plak boleh pakai masa trip to cameron nanti...
ini pulak... boleh la wat pakai gi keje ....

Note : Niza merupakan pembeli setia dr online shop mabrookestore nih... bagi niza,design-design blouse nya memang menarik...... bagi yang berminat, boleh la buka website mabrook ni eh...www.mabrookestore.com 
 :-) 

Gelongsor untuk anak-anak ....
Bagi yang berminat, boleh buka fb Zalizah Nasir... banyak toys / brg budak-budak yg dia jual... nice!

Anyway, niza beli gelongsor ni bukan apa..saja nak tengok anak-anak hepi dan tak mengacau mak dia di dapur ..Lagipun, satu kepuasan bila dapat belikan sesuatu yang kita hajati masa kecil dulu..tapi x dapat .... hehehe...


++++++++


Esok lusa dah nak raya haji kan.... hadiah istimewa untuk mak mertua + sepupu pun dah selamat di bungkus dalam paper bag...... i hope they would love it, insya'allah...
.. 
++++++++

Alhamdulillah..syukur.... ngan izin Allah, buat online biz Premium Beautiful..dapat lah merasa membeli sesuatu tanpa sekatan, dan pada bila-bila masa.... ini juga lah antara impian Niza masa mula-mula join buat biz ni...walaupun barang yang dibeli xde lah mahal mana, tapi kita tak berkira-kira nak keluarkan wang pada bila-bila masa yang kita mahukan...
 I want a financial freedom.... dan syukur, Allah Maha Mendengar isi hatiku...

Sesiapa yang nak tahu mcm mana nak generate pasif income by doing this biz, 
contact me, Niza @ 012-2969 042

No comments:

Post a Comment