Wednesday, October 12, 2011

Info produk dan syarikat


Ok..dah dua tiga entry cerita pasal produk,kali ni Niza nak share dengan semua kenapa dalam banyak2 online biz, Niza pilih untuk jalankan biz Premium Beautiful??? 

Seperti umum ketahui, Niza mengalami pertambahan berat badan yang mendadak selepas melahirkan anak ke-2... jadi,waktu itu..memang Niza tercari-cari produk yang TAHAN LAMA+BERKUALITI+DAPAT MENJAGA KESIHATAN LUARAN-DALAMAN bagi Niza mendapatkan kembali bentuk badan yang IDEAL. 

Survey punya survey... Premium Beautiful yang menjelma di kepala..
kerana :-

1. Korset ini mempunyai jaminan seumur hidup (life time warranty).Rosak ke apa ke..still boleh hantar for repair sampai bila2..tak kira la 20thn ke, 30thn ke.......
2. Korset ini ditenun sulam dengan FIR (tindak balas mineral dengan tubuh menghasilkan FIR) dan ia  membantu memcahkan lemak, membuang toksin,menghilangkan keputihan, dan juga membantu mengurangkan sakit belakang..
3. Ia direka khas 70% kesihatan, 30% kecantikan ... :-)
4. Boleh dipakai bila2 masa...

Sebenarnya, banyak lagi keistimewaan mengenai Premium Beautiful ni.. 
So,U all boleh baca di entry2 lain yg pernah Niza post k.. 

By the way, sambil2 Niza pakai produk kesihatan ni, apa yang lagi best ialah kita dapat generate side income jugak dengan syarikat Hai-O Marketing ni..

Antara sebab-sebab yg buat niza berminat dengan biz HaiO ni adalah kerana Niza sendiri pengguna produk keluaran syarikat ni.... tp,kalau produk dah bagus,pasti la syarikat pun bagus kan....
HaiO ni dah bertapak kat Malaysia = 18 tahun! Selain itu...

1. Ianya tersenarai dalam 1st Board.
2. Terkenal kerana menjalankan perniagaan beretika dan mematuhi syariah.
3. Plan perniagaan telah tersedia... hanya JALAN kan sahaja ..
4. Produk-produknya berkualiti dan telah terbukti berkesan
5. Bonus prestasi berdasarkan usaha yang dilakukan..bukan sistem piramid.
6. Teamwork yang sangat mengambil berat antara satu sama lain...
7. Boleh dilakukan bila2 masa.... :-) 

Best memang best buat biz ni..x kira la secara online atau tidak.. yang pasti sekarang ni, Niza dapat kecapi pelbagai benda yang dulu dalam angan2 Niza sahaja..... :-) 

------

No comments:

Post a Comment