Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Thursday, October 20, 2011

Sapa la nak kasi RM4500???

Alamak... tajuk entry ni mcm niza nak minta duit je kat korang kan.. hehehe...
bukan la....

sebenarnya..niza nak share je ngan korang....pasal online biz ni... yang niza duk buat sekarang ni la.....

Biz Premium Beautiful

buat biz premium beautiful ni bukan susah mana pon.....sempoi je...duk depan laptop, ambil order, jumpa rakan-biz, sembang-sembang pasal masa depan... siap!

...

1st income pun sebenarnya boleh dapat dalam RM4500 lump sum... (biar betul?...) ...
betul la.....x kan niza nak tipu.... kalau tak, xkan ada jutawan mcm CDM Kak Ana tue kan????
pastu... bulan-bulan.... untung runcit boleh dapat paling kurang dalam RM400 ...
tue belum masuk bonus tengah bulan lagi....
(ok la tu kan daripada surf internet saja-saja kan??)

...

haih...dengar macam senang je nak dapat income kan?? ...
...memang senang...

...

caranya, apa-apa yang kita nak lakukan...kena ada LANGKAH YANG PERTAMA... kalau tak ada langkah yang pertama, macam mana nak ada langkah yang seterusnya kan?
macam biz ni.... nak dapat income yang besar, hatta RM10 extra sekalipun, kita kena la mulakan biz ini dulu ye tak??? ..

...

Sharing is LOVING

...

Berminat nak tau cara-cara nak dapat side income dr biz ni, boleh contact niza ye
niza
012-2969 042

tahniah buat biz-partner niza, kiran kaur..6 bulan lepas beratnya 90kg, now dah 63 kg... that's amazing!!!

No comments:

Post a Comment